reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Robimy zakupy dla maluszka

reklama
Freya wydaje mi się, że mogłaś widzieć te buteleczki w wersji antykolkowej i z czujnikiem temperatury. Ta aukcja, która pokazujesz sprzedaje buteleczki ze zbiorczych opakowan i to te najzwyklejsze, nie antykolkowe. Dostajesz butelke w woreczku. W kartoniku pojedyncze butelki są drozsze, a te bezkolkowe to najtaniej znajdziesz chyba za okolo 25zł z przesylka na allegro

ja uwielbiam Kubusia Puchatka więc dla mojego Szkraba upatrzyłam taką pościel :-) KUBUŚ DISNEY POŚCIEL 3-EL.90x135 NAJTANIEJ OD RĘKI (1718981750) - Aukcje internetowe Allegro nr 22 i 23 :-) miała któraś z Was taką?? na zdjęciu wyglądają prześlicznie, mam nadzieje że na żywo też takie będą:-)

i jeszcze wynalazłam takie okrycie, fajnie że jest takie duże, więc będzie dłużej służyć BAAARDZO DUŻE OKRYCIE KĄPIELOWE 100x100cm OD SS (1720603640) - Aukcje internetowe Allegro

Ostatnia edycja:
Chciałam się Was poradzić. Planuję zakupić kocyk dla dzidzi i chciałabym kupić taki z rodzaju takich super ciepłych i gładkich. Na allegro są różne ceny np.
*BELPLA* 110x140 KOCYK KOCYKI 5kolorow 2 wzory 517 (1730898824) - Aukcje internetowe Allegro to droższy i większy, widziałam go na żywo i jest taki super ciepły i mięciutki, ale trochę drogi
albo taki GRUUUBY __ KOCYK __TŁOCZONY pluszowy __ koc Bobas (1736804712) - Aukcje internetowe Allegro mnijeszy, ale tańszy.Już sama nie wiem :-(

Domisia, ja ci powiem ze mam dla Kamila kocyk o wymiarach do wozka i większy do łozeczka, ale ten mniejszy dla nas byl bardziej funkcjonalny, no i cienki a ten duzy to taki własnie na zime wiec teraz bede miala jak znalazł, mi osobiscie podoba się ten tanszy a firmę bobas znam, młody ma własnie 2 kocyki z niej i sa cudne, wklejałam wczesniej link zobacz sobie je moze tez ci się spodobają:).

Dziewczyny czy to nie trochę dziwne że te buteleczki na Allegro chodzą po 10zł?

Butelka 260ml. + smoczek 0+m Tommee Tippee 0% BPA (1720680930) - Aukcje internetowe Allegro

chcę kupić tommee tippee ale w Smyku ostatnio była za 59zł, wiem, że na allegro taniej, ale żeby aż tyle? Nie jest to jakaś podejrzana butelka? :D

Freiya ja tez myślę ze trzeba spojrzec na rodzaj buteleczki:) ale te ewidentnie sa z op. zbiorczego i to juz robi gigantyczną cenę, a do tego hm.. smyk jest jednym z drozszych sklepow dziecięcych więc nei mozesz tych cen porownywac.. ja kupuje butelki aventuod ponad roku, i tylko raz kupiłam w sklepie za cene duzo lepsza niz na allegro tak.. zaopatrząłam się na allegro a miałam ich dosyc sporo, bo kupowałam tez znajomym, tez pochodzily z op. zbiorczego i cena tej małej 125 mnei wtedy wyniosła 5 zł takiej ceny nei znajdziesz w sklepie, ale ja polecam ci poszukac jakichs pakietow ze tak powiem tak jak kota kupila zestaw z aventu,

ja uwielbiam Kubusia Puchatka więc dla mojego Szkraba upatrzyłam taką pościel :-) KUBUŚ DISNEY POŚCIEL 3-EL.90x135 NAJTANIEJ OD RĘKI (1718981750) - Aukcje internetowe Allegro nr 22 i 23 :-) miała któraś z Was taką?? na zdjęciu wyglądają prześlicznie, mam nadzieje że na żywo też takie będą:-)

i jeszcze wynalazłam takie okrycie, fajnie że jest takie duże, więc będzie dłużej służyć BAAARDZO DUŻE OKRYCIE KĄPIELOWE 100x100cm OD SS (1720603640) - Aukcje internetowe Allegro

weronika poscielki rewelacja, jestem w nich zakochana, ale niestety ja mam komplet poscieli o tych mniejszych rozm lozeczkowych bo sa 2 rodzaje.. wiec takie poszewki odpadaja, ale moze dzidzi zostawie tamten kompelt a kamilkowi kupe juz ten wiekszy:)
Choc z doswiadczenia wiem.. ze te mniejsze kołderki i tak sa dosc duze jak na lozeczko a co dopiero ten wymiar.
A jesli chodzi o reczniczek. piękny, ale dla mnie mało funkcjonalny, nie odpowiada mi ta strona "polarkowa" wydaje mi sie ze ona nei jest chłonna a mimo ze dziecko pakujesz do ręczniczka, z czasem jak dzidzia jest wieksza to mi zdarza sie wycierac ktora kolwiek stroną, wiec reczniczek musi byc funkcjonalny, z materiału typowego.

Weronika cudna pościel. Też chciałam z Kubusiem dla mojej Mayki.
Apropo takiej pościeli i innych artykułów dziecięcych dla dziewczyn z UK znalazłam takie sklep internetowy:
bobasshop.co.uk - Najlepsze polskie artykuły dla twojego dziecka
Kiedyś widziałam jeszcze inny sklep ale nie przypomnę sobie teraz. I właśnie się zastanawiam czy nie kupić tej pościeli właśnie tam bo tą z Kubusiem też mają.

weronika poscielki rewelacja, jestem w nich zakochana, ale niestety ja mam komplet poscieli o tych mniejszych rozm lozeczkowych bo sa 2 rodzaje.. wiec takie poszewki odpadaja, ale moze dzidzi zostawie tamten kompelt a kamilkowi kupe juz ten wiekszy:)
Choc z doswiadczenia wiem.. ze te mniejsze kołderki i tak sa dosc duze jak na lozeczko a co dopiero ten wymiar.
A jesli chodzi o reczniczek. piękny, ale dla mnie mało funkcjonalny, nie odpowiada mi ta strona "polarkowa" wydaje mi sie ze ona nei jest chłonna a mimo ze dziecko pakujesz do ręczniczka, z czasem jak dzidzia jest wieksza to mi zdarza sie wycierac ktora kolwiek stroną, wiec reczniczek musi byc funkcjonalny, z materiału typowego.

co do pościelki to kupuje tą większą bo akurat takie dostałam wypełnienia :-) a z tą termofrotką też sie tak zastanawiam bo nigdy tego nie używałam i nie miałam możliwości dotknąć a z tą chłonnością różnie bywa więc rozważe czystą bawełne chociaż te okrycia są śliczne i by mi pasowało to z żyrafką do łóżeczka bo planuje zakupić z serii Klupś Safari z żyrafą :-D jakąś ostatni manie mam na żyrafy bo znalazłam nawet wyprawke z nią i na koszu na pieluszki też będzie żyrafa (ale to już przypadek) więc mąż marudzi że nasz synuś będzie miał uraz do nich już od dzieciństwa :-D

bajeczka super sklep wynalazłaś już znalazłam pościel dla mojego Maluszka w której się zakochałam, ale też jest wiele innych fajnych rzeczy więc chyba skorzystam z oferty tego sklepu i pokupuję troszkę dla Kruszynki =)

reklama
Do góry