reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Robimy zakupy dla maluszka

reklama
Asko prześliczne te kocyki na pewno zakupie jakiś tylko muszę się zastanowić nad kolorkiem bo nie znam płci, a jak na razie sprzedawca wylądował u mnie w ulubionych i będę śledzić jego aukcje =)

sergi mam ten sam sterylizator:)
asko swietny kocykk..ale mam 4!!!po Patryczku od najgrubszego do nalcienszeko i niestety nie zakupie...
ale ten koolor ciemny roz swietny!!!!!!!!!!!

no więc jesli chodzi o pranie dziewczyny, używamy juz 15 miesiecy tych kocykow i dalej są prześlicznie milusie a piorę razem ze wszystkimi jasnymi rzeczami w 60 st, mozna tez w 40 ale Kamiś na tym etapie dośc mocno je brudzi wiec 60 obowiazkowo schna w ekspresowym tempie, i tez faktycznie sa opcje dwuwarstwowe, ja kupowalam te co wam pokazalam bo Kamil był "letnim dzieckiem" ale uwazam ze na zimę tez sa super,
Weronika słodkie są, i tez wcale nei najdrozsze a to ta sama firma i ten sam milusi materiał więc wam pozostawiam wybor:) chociaz uwazam ze warto miec jest grubszy i cienszy kocyk, w koncu nawet w zimę ogrzewamy mieszkanie w dzidzi nei mozna przegrzewac:)
Izi ja tez mam po Kamilu gruby prawie nie uzywany dlatego teraz dokupie tylko te cienkie 2, bo jakos nei wyobrazam sobie odebrac Kamisiowi tych jego, hehe byłaby wojna. A tak kazde bedzie miało swoje. Dla małego mimo ze wiedzialm ze bedzie chlopak kupilam zielony i kremowy, jakos wtedy neimoglam sie nastawic na niebieski kolorek.
A teraz zobaczymy jak bedzie czekam na 6 sierpien:)

Ostatnia edycja:
asko PIEKNE! ja już mam w obserwowanych - biore brązowy z żółwiem ! Błażej tez ma taki podobny misiowy kocyk...uwielbia go...pelni funkcje przytulanki!

Ostatnia edycja:
chwalę się allegrowym rożkiem :tak: jest świetny i jak się go rozwinie to robi się fajna kołderka, do wózka będzie, jak znalazł.
podusia jest osobno, wyciąga się ją z rożka.

rozek_hsxaher.JPG

reklama
kota widzę że Tobie też dzisiaj przyszedł rożek, mój niestety przywędruje do mnie dopiero w sobotę bo Mama mi nada paczkę z PL bo wolałam żeby m wysłali na adres domowy jak w odpowiedzi dostałam że wysyłka do Anglii 60 zł. Co do wyglądu rożka z opisu mojego Braciszka który stwierdził że się Mama podekscytowała bo rożek jest tak śliczny =)

Do góry