reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Robimy zakupy dla maluszka

Ciezki wybór z ty fotelikiem kochane, ciężki... Ale ja mam go juz za sobą bo wlasnie zamowilam :)))))))))))))))))))))))) Wkoncu:)

Tak wiec po niedzieli kurier dostarczy nam Romer king plus :) Kolor feliks (ktorego nie widzialam, ale dziekuję Mła)

Ciesze sie ze mam to juz z glowy i nie bede sie musiala zastanawiac nad wyborem:)

Kota moj synus tez raczej nie bedzie drobnej budowy chlopcem, bo po prostu nie ma po kim a roznica w szerokosci fotelika miedzy tobi a kingiem jest widoczna gołym okiem, to chyba byl główny powod ktory przemawial u mnie za plusem na rzecz romera.

reklama
no więc dołączamy do posiadaczy Romera King Plus, kupiłam kolor Organic Nature (Trend Line).

roemer-romer-king-plus-organic-nature.jpg

Milva, można wozić z przodu! Patrz na instrukcję użytkowania, str. 3. Jeśli jest poduszka, cały fotel pasażera trzeba cofnąć i tyle :) http://e-foteliki.pl/instrukcje/romer_king_plus_instrukcja_pl.pdf
Moja Miśka też ostatnio marudzi jak nigdy. Sądzę, że czuje się uwięziona w za małym foteliku i się nudzi. Już niedługo się przekonam, czy King nam pomoże ;)

Kota, Kochana, widzę że zdecydowałaś się rzutem na taśmę na Romera :) Mam nadzieję, że wszystkie będziemy zadowolone. Jakby coś było nie tak, winna jest Sosnowiczanka, bo ona pierwsza na to wpadła :D
A oglądałaś go? Mierzyłaś? Czy też oparłaś się na naszej opinii? Kupiłaś w necie czy masz już w domu?
Ile zapłaciłaś? Tak z ciekawości... :)
No i gratuluję zamknięcia fotelikowego tematu, bo to jednak meczące ;)

Sosnowiczanka, daję sobie rękę uciąć, że Ci się spodoba kolor. Mi się bardzo podoba :)

Ostatnia edycja:
Widzicie ja znowu wiem, ze ten fotelik będę użytkować rok, max 1,5roku bo dziecko mające 2,5 roku wagowo i wzrostowo będzie już się nadawać do fotelika 9-36! A nie wyobrażam sobie ze Mlody mając np 3 lata i 8mcy będzie jeździł w tym foteliku, który chce kupić teraz! To nierealne!!
U mnie wciąż decyzja nie zapadła, jak Mlody uśnie to zabieram się ostro za poszukiwania opinii w necie i szukanie ewentualnie innego modelu.

No dobra dziewczyny "winę" romera biorę na siebie :):)!!!

A tak serio, mam nadzieje ze bedziemy zadowolone, a nasze dzieciaczki bezpieczne i będą milutko podróżowac. Decyzja odnosnie zakupu fotelika jest (była) naprawdę trudna. Chyba nawet trudniejsza od zakupu wózka.

Mła ale mojego koloru nie widzialam wiec jak juz co, to tutaj spoczywa odpowiedzialnosc na tobie!!! :-D:-);-)

No właśnie, ja ostatnio też się zastanawiam czy jednak nie 9-36? :-) Na razie to w ogóle wyjazdy z małym to raczej koszmar niż przyjemność...jakoś nie chce mi się wierzyć, że nagle wysiedzi w nowym foteliku....ale dobrze, ze jest jednak opcja z przodem. Jeszcze mam chwilę na pomyslenie nad tym wszystkim ehh

Milva, wprawdzie nasze foteliki odchylają się niewiele (jak wszystkie 9-18), ale z tego, co wiem, 9-36 nie odchylają się w ogóle. Dla mnie to było ważne. No i posadź Bartusia w 9-36, a sama będziesz wiedziała, czy jest odpowiedni dla niego :)

reklama
Mła, oczywiście, że w dużej mierze opierałam się na Waszych opiniach :) ale najwazniejsza była dla mnie opinia Q ;) przymierzałam go do fotelika w sklepie i jeszcze fotelik do samochodu władowałam na sklepowym parkingu :) jest fajny, szerszy, niż Recaro i Maxi Cosi, a na tym mi zależało, niewiele się odchyla, ale wg mnie wystarczająco. I podoba mi się zagłówek, wydaje się być wygodny, Kubin nie marudził, był zainteresowany metką z ceną haha i grzecznie siedział.
Kupiłam na Allegro za 799 zł (z linii Classic kosztowały coś ok 750zł, ale jak to z babami bywa, dopłaciłam za wygląd) ;) dam znać jak dojdzie, czy było warto.

Do góry