reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Robimy zakupy dla maluszka

reklama
Ok, ale na swoje ryzyko :D
Znajomi mówią o mnie, że jestem perfekcjonistką (choć nie jestem) więc to może dlatego szukam, sprawdzam, porównuję. Nie lubię niewiedzy, ale jeszcze bardziej nie lubię złych wyborów ;)

Mła jak fotelik dojdzie to daj znac czy sprzedawca godny polecenia, jesli tak to tez u niego zamowie. Cena niezla, wysylka gratis i wybor kolorow duzy. Kochana a ten swoj kolor widzialas na zywo? Mnie podoba sie jeszcze kolor Felix (z szarym) i chyba ten zamowie. Dzis po pracy jade jeszcze przymierzyc go do swojego samochodu. Mam nadzieje ze wszystko bedzie ok i bede miala ten trudny wybór juz za sobą :)

Sosnowiczanka, widziałam swój fotelik. Widziałam też Felixa (właściwie jako pierwszy wpadł mi w oko podczas pierwszej wizyty), wygląda bardzo estetycznie i miło dla oka. To był mój nr 2, bo ja mam grafitową karoserię i szarą tapicerkę. Stwierdziłam więc, że trochę sobie odmienię, bo za bardzo mi to przypomina mojego byłego szefa (miał nas.rane w głowie na punkcie szarego i jestem pewna, że w życiu nie widziałyście tak szarego domu jak jego - ściany, meble, drobiazgi, bleee).
Na pewno będziesz zadowolona z tego koloru, bo wygląda swietnie i jakościowo też wydaje się być na wysokim poziomie.

Ostatnia edycja:
Przymierz, przymierz, a z zamawianiem poczekaj aż ja dostanę, to będzie pewne. Myślę, że jutro, a najpóźniej w piątek będę mieć fotelik u siebie.
Dziwne, bo jeszcze go nie mam, ale i tak czuję ulgę, że mam za sobą ten wybór i nie muszę się tym już zajmować ;)

Bylam w sklepie mierzylam oba foteliki do auta. Romer jest bez porównania wygodniejszy od tobi, i do bardziej lezacej pozycji da sie go rozlozyc. Jedyny minus to taki ze trudniej sie go montuje, ale my raczej nie bedziemy go przekladac do innego auta wiec luzik. Zresztą idzie to tez zrobic, tylko cięzej:)
Tak wiec Mła jak twoj fotelik przyjdzie to daj znac i zamawiam...:)

Czytałam o tym, że ktoś miał problem z montażem... do momentu aż dokładnie obejrzał film instruktażowy :D Damy radę :)
Widziałaś jakieś inne kolory czy tylko ten czarny?
Zwróciłaś uwagę, że dodają ochraniacz na fotel i osłonki na szybę? To pewnie nie jest nie wiadomo jaka jakość, ale może się przydadzą :)

reklama
No wlasnie tez czytalam ze ciezki montaż, ale wierze ze M da radę:D a co, niech sie martwi chłopina:)
Kolor byl tylko ten czarny a ja zamowię sobie ten szary... Jutro przejde sie jeszcze spacerkiem z Alankiem do innego sklepu, zobacze czy mają te foteliki, moze beda inne kolory, a jak nie to trudno. Widzialam oslonki i ten ochraniacz na fotel, a dodatkowo przesylka gratis, cena w sumie niezla. Oby tylko bylo wszystko wporządku bo jeszcze nic nie reklamowalam kupionego przez internet:) Tak wiec czakam az twoj przyjdzie i zamawiam:)))

Do góry