reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Robimy zakupy dla maluszka

Powiem wam ze romer w sklepie w ktorym bylam kosztowal dokladnie 969 zl. Byl tylko caly czarny Billy z kolekcji Classic, czyli ten najtanszy kolor. Te trendline byly by tylko na zamowienia, i oczywiscie drozsze pani mi powiedziala. Tak wiec kupując w necie zaoszczędzilam dobre 200 zl.

reklama
no właśnie kota oni mają sporo konkurencji i z reguły mają najniższe ceny. są "najmłodsi" na rynku!
ale ja z nimi zawsze się dogadywałam i tym razem pewnie też by się udało. za wózek zapłaciłam u nich o 100zł mniej niż była najlepsza oferta na allegro a w gratisie dostałam jeszcze torbę!
meble miałam w tej samej cenie co na allegro a nie musiałam czekać na przesyłkę :-)

Dziwią mnie takie ceny w sklepach- nie wiem na kogo oni liczą- na jakiś naiwnych bez internetu? Ja bym z chęcią kupiła coś w sklepie u nas, ale jak rzucają takie różnice cenowe, no to niestety...a potem się dziwią , że interes nie idzie:baffled:

posiedziałam w necie i chyba jednak wybiorę Recaro... CHYBA !!:zawstydzona/y:
Mła mam tylko pytanie gdzie wynalazłaś te różne opinie choćby o MAxi Cosi. ja szukałam, szukałam o REcaro i mało tego w necie. chyba, że szukać nie umiem?? :zawstydzona/y:
a powiedzcie mi dlaczego właśnie King Plus ?? wg jakich kryteriów ?? tzn chodzi mi o testy- bo w ADAC nie ma go jest tylko Trifix... fajny ale cena :szok:!!

Inka jest King plus w testach

fotelik.info :: testy :: foteliki samochodowe z grupy wagowej 9-18 kg :: sortowanie wg kryterium ocena

Wybierając fotelik kierowalam sie wlasnie testami bezpieczenstwa i wygodą dziecka-ten jest szeroki wiec nawet w zimowym ubraniu Alan nie bedzie scisniety w nim siedzial. A jako ze jest do 18 kg to najprawdopodobniej bedziemy jezdzic w nim ze 3 zimy. I opinie tez ma niezle

Opinie o Fotelik samochodowy King Plus Romer - bangla.pl

Maxi Cosi Tobi czy Romer King Plus? - Rodzina i dziecko - Forum Gdańsk, Gdynia, Sopot.

reklama
dziękuję za tą stronkę!! ja szukałam w testach ADAC z roku 2012 i 2011 i tam nie było właśnie Kinga- Recaro z resztą też nie i dlatego właśnie się zastanawiałam gdzie wy widziałyście testy dla tych fotelików! no i teraz już wiem!
szkoda tylko, że te testy są z 2005 i 2007 roku, bo gdzieś wyczytałam że zmieniły się kategorie odnośnie oceny no i przede wszystkim modele fotelików też!

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry