reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Robimy zakupy dla maluszka

reklama
Dorota a ma jakies atesty ten fotelik??? Mi na tym bardzo zalezy.. Ja kupialm fotelik uzywany ale od znajomych ( mam pewnosc ze nie jest powypadkowy), ale z atestami bo na nowy dobry mnie nie stac.. Nie masz mozliwosci kupic od kogos znajomego ??

NETKA podłokietniki raczej nie potrzebne bo to ma być fotelik dla Amelki a Kacper odziedziczy po siostrze taki do 18kg.

VIOLETT no właśnie nie wiem jak z atestami, ogólnie miałam kupować normalnie w hurtowni albo w sklepie dziecinnym ale w kauflandzie mają być takie foteliki jak pokazałam za przystępną cene, przecena z 300zł na 150zł.

FREYIA no raczej mało podobny, bardziej ten Arti Fibo Star zdjęcia (właśnie w taki Amelka teraz jeździ i zaraz Kacperka do niego przerzucę) jest podobny do tego co Ty oglądałaś, tylko góra trochę inna.

Ostatnia edycja:
Szczerze mówiąc nie kupiłabym dziecku fotelika w kauflandzie ani w innym supermarkecie za 150zł, mimo że nie mam samochodu i Emilka bardzo rzadko jeździ to fotelik ma być wg mnie przede wszystkim PEWNY a nie tani

Dorator a no tak przecież Amelka jest jeszcze ;)) Myślałam, że dla Kacpra i nie skojarzyłam faktów. Dziś zakręcona jestem. Przepraszam!

reklama
ja znowu nie jestem przekonana do fotelika maxi cosi...
preferuję jednak dobrą firmę typu Recaro, Romer! wiem, że to koszta ale uważam jak dziewczyny, że warto kupić używany ale dobrej firmy, któy ma dobre wyniki w auto testach.

Do góry