reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Robimy zakupy dla maluszka

reklama
Sosnowiczanka, ja mam na razie zabezpieczone kontakty, kupiłam zatyczki BabyOno, szafek i szuflad jeszcze nie zabezpieczyłam, bo póki co Kuba aż tak się nie przemieszcza, a samego go nie zostawiamy, jednak wiem, że kupno tych zabezpieczeń to będzie kwestia czasu, chętnie poczytam co polecają szczególnie mamy naszych starszaków :)

Ja juz muszę kupić, bo Alan od jakiegos czasu raczkuje, bardzo ładnie mu to idzie, podchodzi do komody i ciągnie to szafkę, to szufladę... Interesują go tez konataktym a niektóre mam nisko. Tez go samego w pokoju nie zostawiam, ale mimo wszystko musze pozabezpieczac, zeby mu sie krzywda nie stała. Na szczescie mebli nie mam bardzo ostro-kanciastych to chociaz te narozniki mi odejdą:)

My mamy tylko zabezpieczone kontakty, zostaly zabezpieczenia z czasow małej Mariki :) Szafki na dole mamy tylko 3 i jedna z nich to Mariki i Fabiana skarpetki, majteczki wiec tutaj pozwalam sie Marice bawic ze tak powiem jeżeli po sobie posprzata.

U nas już zabezpieczone kontakty, rogi ławy i schody a wczoraj kupiłam zabezpieczenie na piekarnik więc jutro z rana zamontuję szuflady też powoli zaczynają interesować Maciusia ale nic takiego w nich nie mamy czym by mógł sobie krzywdę zrobić. Zabezpieczenia do kontaktów, narożników, szafek, piekarników i drzwi widziałam tu w lidlu więc może i w PL w lidlu się pojawią bo podobnie są promocje z tego co zauważyłam.

To widzę że znowu się zrównały promocje w PL i UK :-) A powiedz mi ile dała za takie zabezpieczenia w PL ?? Bo u babć też będę musiała pozabezpieczać i nie wiem czy wieźć stąd czy wysłać mamę do lidla w PL :-)

reklama
Do góry