reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Robimy zakupy dla maluszka

MŁA a jaki macie samochód, że może być fotelik za duży??

270... już kiedys o tym pisałyśmy,że nożki dziecka mogą wystawać i nie oznacza to, że fotelik jest już za mały. To, że fotelik mały to jak wystaje już główka dziecka poza fotelik no i waga.

reklama
Ja jeżdżę renault clio, to jest hatchback. W prawdzie 5-cio drzwiowy, ale obawiam się, że fotelik będzie nienaturalnie wysoko.
Do samochodu mojego M na pewno wejdzie, ale to ja głównie wożę małą.

AnetaW-koniecznie włóż Lenke w fotelik ostatnio kumpela kupowała fotelik dla młodej i tylko chciala tej firmy 9-18kgf włozyla Liwke a młoda sie topiła w nim i płakała i niestety poszedł w odstawke ale opowiednik tej firmy jest Romer (o z umlałtami) nie narzeka nawet powiem ze jest bardzo zadowlona.Wiec napewno zgodze sie z dzieczynami co do przymierzania naszych pociech w fotelikach .Jesli chodzi o firme to my myslimy nad Recaro od 9-36kg.

Dzięki Aneta, mialam te crash testy w zakladkach zapisane i mi gdzies zginęły :baffled:
A pomalutku juz sie rozglądam za fotelikiem, bo mysle ze jeszcze z miesiąc i trzeba bedzie mlodego przesadzic... Jak sie na jakis zdecyduję to tez przed zakupem przymierzę do auta i do dziecka, a pewnie zamowie na allegro, bo ostatnio oglądalam w sklepie a pozniej na all i po 200 zl taniej są :nerd:

Dziś powinno przyjść krzesełko do karmienia, które zamówiłam przed wczoraj :)
KRZESEŁKO DO KARMIENIA SUN BAMBI SUPER CENA 2W1 (2519056730) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Ponieważ nie stać mnie na fotelik z testem ADAC sugerowałam się testami PIMOT i na razie kupiłam taki fotelik: (bo chciałam aby do roku minimum Mała jeździła tyłem)
FOTELIK SAMOCHODOWY BOMIKO BABY DESIGN 0-18KG 2012 (2516189848) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

reklama
Do góry