reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Robimy zakupy dla maluszka

No wlasnie ja chyba tez kupie 9-18 , bo pozniej te co są do 36 kg to są chyba 18-36, tak??? To chyba bez sensu kupowac 9-25. juz sama nie wiem, zglupialam przez to wszystko, bo 9-36 tez mi sie wydaje stanowczo za duzy........

reklama
A my dzisiaj odebraliśmy paczuszkę z ochronkami na rogi ławy
osłonki.jpg
A wczoraj kupiliśmy bramki na schody i pchacz o taki pchacz.jpg

SOSNOWICZANKA już nie pamiętam czy sa 15-36 czy 18-36, Amelce to takiego nie przymierzałam ale jak teraz bede jej kupowac to i tak chyba 9-36 bo ona tylko 13kg na razie wazy.
Swoja droga Alanek sporo wazy to wez go do sklepu i poprzymierzaj go tez do tych wiekszych

ZABCIA fajny pchacz

Kota ja planuje ten sam co Ty, bo u nas recaro wiedzie prym!! Nie wyobrażam sobie innego fotelika.
Wiadomo ze jest to wydatek- kupować ten do 18 kg a następnie ten do 36 ale jak pisałam te do 36 są bardzo duże i dziecko które dopiero co zaczęło siedzieć pływa w nim i wydaje mi się ze jest to mało bezpieczne.

Mój tato kupił we Włoszech podobny foteli jak pokazała żabcia.Wagowo jest 9-18kg. Ten fotelik, który używamy jest już za mały, Karolince wystają nogi, a jak jedzie w samochodzie, to opiera je o siedzenia, także na dniach przesiadamy się do większego :-)

reklama
Do góry