reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Robimy zakupy dla maluszka

reklama
My mamy popdgrzewacz avent i termosik.
I powiem Wam ze podgrzewacz bardzo duzo prądu je!!!!!!Bo mamy urzadzenie i z wyliczen jak chodzil 24h na dobe wyszlo ok 100zł na dwa mc!!!

Phelania ja przymierzałam Maciusia do takiej huśtawki w sklepie i nawet fajna mi się wydała a pani sprzedająca tak ją zachwalała. Ale my kupiliśmy taką zwykła żeby na hakach w drzwiach powiesić.

izi właśnie też zauważyłam że podgrzewacz je dużo prądu podobnie jak jeszcze wyparzałam to sterylizator też żarł i zrezygnowałam z tych urządzeń wolę termos :-)

Izi, pamiętam że pisałaś o tym prądzie i mówiłam o tym M. Ale póki co nie odbiło się to na naszych rachunkach. Zobaczymy jak kiedyś przyjdzie wyrównanie. W termosie chyba jednak woda trochę stygnie przez noc, prawda?

ja używam termosu na noc,na wyjazdy, na dłuższe wyjścia, a i przez dzień tak samo, a jak mam zimną wodę odstawioną to czasem i podgrzeję w mikrofali, nie widzę żeby to się odbijało na dzieciach, ale najszybszym rozwiązaniem jest termos!
Podgrzewaacz mnie wkurzał bo zanim się coś zagrzało to dziecko mi już wyło.
phelania co do hustawki mi osobiscie ta jakos nie pasuje, z tego co widziałam u kumpeli trzebaa sztywno przestrzegac wagi dziecka itp, nie mozna tez za wysoko hustac ze względu na bezpieczeństwo i cały szkielet hustawki. My mamy z fp i ona ma stelaż taki jak skoczka od Mły, moim zdaniem taki jest bezpieczniejszy i stabilniejszy. A jeli chodzi o hustawkę na hakach to taka z pewnością dlużej posłuży:) tez mielismy.. ale mlody w domu nie chciał się hustac, a teraz wisi na drzewie u tesciow i Kamil bardzo ją lubi

reklama
Fajnie wygląda ta huśtawka, ale chyba rzeczywiście może być problem z wysokością huśtania. Ze względu na krótkie ramiona od razu będzie się bardzo wychylała, nie tak jak taka na drzwiach....

Do góry