Mła- my teraz mamy 0-13 kg więc jeszcze , jeszcze a następny Maxi Cosi priori 9-18kg, jest ok polecam i Olka w nim jeździ do dziś. Jesienią w zeszłym roku kupiliśmy też Maxi Cosi 15-36kg do auta dziadka i trochę za duży był a młoda miała prawie 3 latka a dla naszych maluszków to w ogóle mutant.
reklama
kota-behemota
Q & H team
my mamy Recaro Young Profi Plus i następnym fotelikiem będzie również Recaro. Myślę, że jeszcze w tym roku będziemy musieli go kupić, bo Kuba już na styk się mieści na szerokość.
Ja mam identyczny jak maxuell podpisuje się dwoma rękami wart wszystkich pienędzy a żu jeździ w nim od ok roku więc przesiadła sie jak miała 2,5
przedtem jeździła w maxi cosi tobi również polecam bo ja napewno jak przełoże Ozika za kilka m-cy to w tobi dobrze usztywniony 0-18 ale jak pisałam moja Zu do 2,5 roku jeździła bo nawet teraz mogła by bo waży 15,5 a podłówek jest regulowany....
My przy wyborze kierowaliśmy się bezpieczeństwem ale i mocowaniem np mi podobał się britax i był w tej samej klasie a był beznadziejny po przymocowaniu latał a te obydwa są mega sztywne i sam sprzedawca powiedział że klienci tylko gwiazdkami się sugierują a jeszcze wygoda dziecka i mocowanie jest ważne więc warto pojechać i sprawdzić
przedtem jeździła w maxi cosi tobi również polecam bo ja napewno jak przełoże Ozika za kilka m-cy to w tobi dobrze usztywniony 0-18 ale jak pisałam moja Zu do 2,5 roku jeździła bo nawet teraz mogła by bo waży 15,5 a podłówek jest regulowany....
My przy wyborze kierowaliśmy się bezpieczeństwem ale i mocowaniem np mi podobał się britax i był w tej samej klasie a był beznadziejny po przymocowaniu latał a te obydwa są mega sztywne i sam sprzedawca powiedział że klienci tylko gwiazdkami się sugierują a jeszcze wygoda dziecka i mocowanie jest ważne więc warto pojechać i sprawdzić
inka85
Mamusia Aleksego
Do recaro polecam bazę izofix!!!
Mam ja do fotelika i jest super! Bezpiecznie w czasie jazdy i wygodnie przy władaniu fotelika.
A pasy wg mnie nie trzymają tak jak powinny...
Mam ja do fotelika i jest super! Bezpiecznie w czasie jazdy i wygodnie przy władaniu fotelika.
A pasy wg mnie nie trzymają tak jak powinny...
Nastazja
Mama Adama Łobuza I
Dziewczyny mam pytanie,
zepsuł mi się podgrzewacz. Dostałam go od koleżanki, bo już swoje dzieci wykarmiła butlą.. Używałam go jedynie w nocy, bo Adas je ok 1:00, no i teraz mam problem bo nie wiem co kupić? Kasy za bardzo nie ma, ale nie wiem czy takie nieznane firmy z allegro są czegoś warte? PODGRZEWACZ SNOW BEAR DO WSZYSTKICH BUTELEK OKAZJA (2390300149) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Może polecicie coś? A może macie jakieś inne patenty na podgrzewanie wody?
zepsuł mi się podgrzewacz. Dostałam go od koleżanki, bo już swoje dzieci wykarmiła butlą.. Używałam go jedynie w nocy, bo Adas je ok 1:00, no i teraz mam problem bo nie wiem co kupić? Kasy za bardzo nie ma, ale nie wiem czy takie nieznane firmy z allegro są czegoś warte? PODGRZEWACZ SNOW BEAR DO WSZYSTKICH BUTELEK OKAZJA (2390300149) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Może polecicie coś? A może macie jakieś inne patenty na podgrzewanie wody?
Nastazja, mój M kupił taki *Happy Family* PODGRZEWACZ STERYLIZATOR DO BUTELEK (2425104202) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Pewnie gdyby mnie spytał, to bym chciała inny, jakiejś znanej firmy. No ale nie spytał. Prawdę mówiąc spełnia swoją funkcję, więc nie mam zastrzeżeń.
Pewnie gdyby mnie spytał, to bym chciała inny, jakiejś znanej firmy. No ale nie spytał. Prawdę mówiąc spełnia swoją funkcję, więc nie mam zastrzeżeń.
kota-behemota
Q & H team
Nastazja, ja mam podgrzewacz Avent i w sumie wszystko tam się mieści, kupiłam na Allegro używany za 30zł.
inka85
Mamusia Aleksego
A u mnie podgrzewacz tt stoi nieużywany bo wodę mam przygotowana zawsze w czajniku i jak potrzebuje podgrzac to go włączam na chwile albo na noc zawsze przygotowuje sobie termos (taki pół litrowy)i wlewam tam wodę i mam ciepła do rana.
reklama
żabcia_tbg
Maciusowa Mama
My mamy podgrzewacz mothercare ale go nie używam bo podobnie jak inka używamy termosu mamy litrowy i zawsze gorącą wodę w nim :-)