reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Robimy zakupy dla maluszka

Mła- my teraz mamy 0-13 kg więc jeszcze , jeszcze a następny Maxi Cosi priori 9-18kg, jest ok polecam i Olka w nim jeździ do dziś. Jesienią w zeszłym roku kupiliśmy też Maxi Cosi 15-36kg do auta dziadka i trochę za duży był a młoda miała prawie 3 latka a dla naszych maluszków to w ogóle mutant.

reklama
Ja mam identyczny jak maxuell podpisuje się dwoma rękami wart wszystkich pienędzy a żu jeździ w nim od ok roku więc przesiadła sie jak miała 2,5
przedtem jeździła w maxi cosi tobi również polecam bo ja napewno jak przełoże Ozika za kilka m-cy to w tobi dobrze usztywniony 0-18 ale jak pisałam moja Zu do 2,5 roku jeździła bo nawet teraz mogła by bo waży 15,5 a podłówek jest regulowany....

My przy wyborze kierowaliśmy się bezpieczeństwem ale i mocowaniem np mi podobał się britax i był w tej samej klasie a był beznadziejny po przymocowaniu latał a te obydwa są mega sztywne i sam sprzedawca powiedział że klienci tylko gwiazdkami się sugierują a jeszcze wygoda dziecka i mocowanie jest ważne więc warto pojechać i sprawdzić

Dziewczyny mam pytanie,
zepsuł mi się podgrzewacz. Dostałam go od koleżanki, bo już swoje dzieci wykarmiła butlą.. :-D Używałam go jedynie w nocy, bo Adas je ok 1:00, no i teraz mam problem bo nie wiem co kupić? Kasy za bardzo nie ma, ale nie wiem czy takie nieznane firmy z allegro są czegoś warte? PODGRZEWACZ SNOW BEAR DO WSZYSTKICH BUTELEK OKAZJA (2390300149) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Może polecicie coś? A może macie jakieś inne patenty na podgrzewanie wody?

Nastazja ja mam "bez firmowy" kupiony w sklepie dziecięcym. Na szerokie i wąskie butelki. Podgrzewam w nim też obiadki dla Niny. Służy już 3 miesiące i jest ok. Także myślę, że nie trzeba wydawać dużych pieniędzy ;)

A u mnie podgrzewacz tt stoi nieużywany bo wodę mam przygotowana zawsze w czajniku i jak potrzebuje podgrzac to go włączam na chwile albo na noc zawsze przygotowuje sobie termos (taki pół litrowy)i wlewam tam wodę i mam ciepła do rana.

reklama
Do góry