reklama
maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
Mła, nie wiem, powiem Ci szczerze..Marta waży koło 9 kg..i w sumie niby kilogramowo się nadaje, ale jeszcze nie siedzi za fajnie, więc może jeszcze z miesiąc ją "pomęczę" w foteliku, z tym, że my mamy taki dość spory (dziewczyny:Asko, Ankubator i Kasia widziały)..
inka85
Mamusia Aleksego
Ja mam zamiar tez kupić ten fotelik co Maxwell bo teraz mam recaro profi young i jest super ale wg mnie dziecko do tego fotelika większego nadaje się trochę pózniej. Bo to ze samo siedzi to jeszcze za mało, wg mnie niebezpieczeństwo jest przy gwałtownym hamowaniu, bo główka jest jeszcze zbyt wiotka i może polecieć do przodu.
Aleksego mam zamiar wozić w nim jak najdłużej mimo ze wagowo już będzie na granicy
Aleksego mam zamiar wozić w nim jak najdłużej mimo ze wagowo już będzie na granicy
Inka, no właśnie tego się obawiam, dlatego Was pytam Nasz fotelik jest ciasny w ramionkach i Miśka siedzi w nim jak za karę. Po prostu żal mi na nią patrzeć, a wozimy się we dwie autem coraz częściej...
Z drugiej strony nie chcę fotelika 0-18kg bo szkoda mi kasy na coś, co za chwilę trzeba będzie wymieniać.
Z drugiej strony nie chcę fotelika 0-18kg bo szkoda mi kasy na coś, co za chwilę trzeba będzie wymieniać.
My mamy ten
Bebe Confort Fotelik Axiss 9-18 kg
i jestem bardzo zadowolona bo jest obracany do drzwi,łatwo sie wkłada dziecko i ma wbnizanie ze dziecko jak nie umie super siedziec to główka nie lata..
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2012 sklep internetowy: BEBE CONFORT fotelik AXISS 2012 OBROTOWY 9-18kg
tu jest filmik.
znalazłam zdjęcie dokładna data kiedy kupilismy!!!I kiedy sie przesiadaliśmy na ten
i ktoś jeszcze pisał o zakupie puzzli u nas było to tak... i szybko musielismy je zwinąć bo je obgryzał
Bebe Confort Fotelik Axiss 9-18 kg
i jestem bardzo zadowolona bo jest obracany do drzwi,łatwo sie wkłada dziecko i ma wbnizanie ze dziecko jak nie umie super siedziec to główka nie lata..
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2012 sklep internetowy: BEBE CONFORT fotelik AXISS 2012 OBROTOWY 9-18kg
tu jest filmik.
znalazłam zdjęcie dokładna data kiedy kupilismy!!!I kiedy sie przesiadaliśmy na ten
i ktoś jeszcze pisał o zakupie puzzli u nas było to tak... i szybko musielismy je zwinąć bo je obgryzał
Ostatnia edycja:
Dzięki Izi, teraz też mam Bebe Confort, ale jak wspominałam jest ciasny. Zastanawiam się ile placu ten potrzebuje, bo widzę, że jest fajnie odchylany, ale mała będzie pewnie głównie jeździć ze mną, czyli w Clio, a tam z tyłu nie ma jakoś szałowo dużo miejsca...
Ale to boczne wysadzanie rzeczywiście wydaje się super. Przyznam się, że z godzinkę temu widziałam gdzieś taką opcję i zastanawiałam się, jaki rodzic wozi dziecko bokiem
Aha, dogrzebałam się jeszcze do Waszych testów i wkleję ponownie link, gdyby ktoś chciał skorzystać
http://fotelik.info/pl/testy/grupa:9-36/ocena/malejaco/index.html
Izi, cholerka, a właśnie dzisiaj pomyślałam, że piankowe puzzle będą super. I co teraz????
Ale to boczne wysadzanie rzeczywiście wydaje się super. Przyznam się, że z godzinkę temu widziałam gdzieś taką opcję i zastanawiałam się, jaki rodzic wozi dziecko bokiem
Aha, dogrzebałam się jeszcze do Waszych testów i wkleję ponownie link, gdyby ktoś chciał skorzystać
http://fotelik.info/pl/testy/grupa:9-36/ocena/malejaco/index.html
Izi, cholerka, a właśnie dzisiaj pomyślałam, że piankowe puzzle będą super. I co teraz????
Ostatnia edycja:
Milva
Zbójkowa mama;)
ooo fajny ten bebe obracany, a ile on ma gwiazdek?
reklama