reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Robimy zakupy dla maluszka

Dzięki Kochana :* A kiedy będziecie kupować? Jeszcze za wcześnie? Chciałabym kupić jak najszybciej.... Mała waży pewnie z 8,5 kg. Sama nie siedzi, ale jak ma jakieś oparcie to bez problemu.

Ostatnia edycja:
reklama
Mła, nie wiem, powiem Ci szczerze..Marta waży koło 9 kg..i w sumie niby kilogramowo się nadaje, ale jeszcze nie siedzi za fajnie, więc może jeszcze z miesiąc ją "pomęczę" w foteliku, z tym, że my mamy taki dość spory (dziewczyny:Asko, Ankubator i Kasia widziały)..

Ja mam zamiar tez kupić ten fotelik co Maxwell bo teraz mam recaro profi young i jest super ale wg mnie dziecko do tego fotelika większego nadaje się trochę pózniej. Bo to ze samo siedzi to jeszcze za mało, wg mnie niebezpieczeństwo jest przy gwałtownym hamowaniu, bo główka jest jeszcze zbyt wiotka i może polecieć do przodu.
Aleksego mam zamiar wozić w nim jak najdłużej mimo ze wagowo już będzie na granicy

Inka, no właśnie tego się obawiam, dlatego Was pytam :) Nasz fotelik jest ciasny w ramionkach i Miśka siedzi w nim jak za karę. Po prostu żal mi na nią patrzeć, a wozimy się we dwie autem coraz częściej...
Z drugiej strony nie chcę fotelika 0-18kg bo szkoda mi kasy na coś, co za chwilę trzeba będzie wymieniać.

My mamy ten

Bebe Confort Fotelik Axiss 9-18 kg
i jestem bardzo zadowolona bo jest obracany do drzwi,łatwo sie wkłada dziecko i ma wbnizanie ze dziecko jak nie umie super siedziec to główka nie lata..

..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2012 sklep internetowy: BEBE CONFORT fotelik AXISS 2012 OBROTOWY 9-18kg

tu jest filmik.

znalazłam zdjęcie dokładna data kiedy kupilismy!!!I kiedy sie przesiadaliśmy na ten:):)

IMG_3388.jpg

i ktoś jeszcze pisał o zakupie puzzli u nas było to tak...IMG_3392.jpgIMG_3393.jpg i szybko musielismy je zwinąć:) bo je obgryzał:)

Ostatnia edycja:
Dzięki Izi, teraz też mam Bebe Confort, ale jak wspominałam jest ciasny. Zastanawiam się ile placu ten potrzebuje, bo widzę, że jest fajnie odchylany, ale mała będzie pewnie głównie jeździć ze mną, czyli w Clio, a tam z tyłu nie ma jakoś szałowo dużo miejsca...
Ale to boczne wysadzanie rzeczywiście wydaje się super. Przyznam się, że z godzinkę temu widziałam gdzieś taką opcję i zastanawiałam się, jaki rodzic wozi dziecko bokiem :D

Aha, dogrzebałam się jeszcze do Waszych testów i wkleję ponownie link, gdyby ktoś chciał skorzystać :)
http://fotelik.info/pl/testy/grupa:9-36/ocena/malejaco/index.html

Izi, cholerka, a właśnie dzisiaj pomyślałam, że piankowe puzzle będą super. I co teraz???? :)

Ostatnia edycja:
Mła i tak uważam,że najlepiej wziać dziecko ze soba do sklepu i poprzymierzać do różnych mpodeli i wziac pod uwagę kombinezon w zimie:)
My tak zrobilismy i było ok:):)

Mła moja kolezanka np kupiła dywan taki do pokoju dziecięcego:) i pozniej przeniesie do pokoju córeczki:) tez dobry pomysł,ale to i tak długo nie trwało jak tam była na dywanie:)

Milva nie wiem:(

reklama
Do góry