reklama
inka85
Mamusia Aleksego
Ja mam identyczny projektor i w sumie już jakiś czas nie używam bo baterie padły ale cieżko mi stwierdzić czy to opłacalny wydatek!
Ale chyba zaczniemy znów używać zeby się przekonać :-)
Ale chyba zaczniemy znów używać zeby się przekonać :-)
żabcia_tbg
Maciusowa Mama
Fajna myśl ten projektor może też się za takim czymś rozejrzę. U nas zainteresowanie karuzelką minęło raz na jakiś czas spojrzy na nią a tak to ma w nosie jedyne co Maciusia interesuję od karuzeli to pilot :-)
Milva
Zbójkowa mama;)
hmm , nie upieram się przy tym wcale, jak juz to myślałam aby kupić używaną za małe pieniądze, bo w łóżeczku wieczorem mały i tak nie zasypia, tylko rano mu włączałam karuzelę jak się budził...
my mamy karuzele fp tropikalny las i ona ma funkcję 3w1 po sciągnięciu pałąka z karuzelą zostaje na łózeczku cos podobnego jak wkleiłas, nie ma co prawda projektora na sufit ale ma lampkę i melodyjki czyli to co było w karuzeli, u nas to się przydało Kamil był bardzo związany z szumem lasu, i jak miał problem z zasypianiem ok. 8 mies. zycia to nas uratowało. własciwie rozstał się z tymi melodyjkami hm.. jakos przed majem oddająć grzecznie małej cała karuzelę
malenstwo550
Zuzinkowa Mamusia:))
ja tez myslalam o takim projektorze ale sama nie wiem szkoda zeby to pozniej lezalo bezuzyteczne
Milva
Zbójkowa mama;)
Wystawiłam karuzelę na allegro rano i już sprzedana Licytuję już inne zabawki, w tym projektor, zobaczymy co z tego wyjdzie.
A jutro skoczek ma dojść
A jutro skoczek ma dojść
To jutro będzie brykanko
Ciekawe który poziom wysokości będzie odpowiedni dla Bartusia. U nas na 1 nic się nie działo. Dopiero jak M przełożył na 2 zaczął się szał. Nie rozumiem tylko dlaczego moje dziecko przy podskakiwaniu ma otwartą szeroko buzię
Ciekawe który poziom wysokości będzie odpowiedni dla Bartusia. U nas na 1 nic się nie działo. Dopiero jak M przełożył na 2 zaczął się szał. Nie rozumiem tylko dlaczego moje dziecko przy podskakiwaniu ma otwartą szeroko buzię
reklama