reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Robimy zakupy dla maluszka

a co do zakupów to ostatnio kupiłam wkładkę do wózka Antypotną reewelacja !!!!!!!!!! pasuje także o fotelika mięciutka gruba z tzn strukturą oddychającą naprawdę polecam

Aerosleep Wkładka do wózków spacerowych.#

ja mam antracit to naprawd eudany zakup a skłoniło mnie to że Ozik w wózku się pocił i ciągle mokry w upały jak chciał na rączki wyjmowałam i bałam się że go zaraz zwieje , a teraz suchutki cały czas więc dział idealnie !!!
pasuje do większości wózków ja mam 2 i pasuje do sąsiadki wózka też pasuje ma X landera

Gosiu a kupiłaś ją na tej stronie co podałaś? ja mam ten sam problem z poceniem sie Mikołajka i boję się że go kiedyś przewieje jak biorę go na ręce:( Super ta mata i napewno kupię, tylko podaj namiary gdzie ją zakupiłaś.

reklama
Gosiu wolę kupić w sprawdzonym miejscu i dać trochę więcej niż kupic jakąś podróbę i się potem denerwowac że nic nie daje...Dzięki wielkie za cynk;)

Nie wiem czy już ten temat był poruszany w tym wątku ale jeśli jeszcze ktoś nie ma fotelika do auta, bo z tych do 9kg dzieciątko już wyrasta to polecam FOTELIK SAMOCHODOWY FENIX 2 kol.2012+gratis (2309902975) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. . My zakupiliśmy niedawno, bo moja Nina dopiero ponad 7 kg waży ale na zapas już jest-w sumie wożę ją czasami już w tym foteliku. Co za mną przemówiło? Regulacja oparcia aż do pozycji leżącej, zdejmowana tapicerka, wkładka. Oglądaliśmy 5 różnych modeli i najbardziej odpowiadał nam ten. Polecam gorąco i jeśli ktoś miałby jakieś pytanka, chętnie odpowiem.

Fajny fotelik i niedrogi, może też taki kupimy? W sumie my nie mamy samochodu i fotelik mamy tylko "w razie W" jakby trzeba było gdzieś podjechać więc nie będę inwestować w jakiś super drogi, w tym który Emilka ma od urodzenia jechała tylko ze szpitala do domu i z domu do kościoła na chrzest + czasami w wózku miała wpięty.

Całkiem fajny może i my się na taki skusimy żeby był w PL jak polecimy na urlop bo nie wyobrażam sobie pożyczania na dłuższą metę fotelika teraz mieliśmy i ciągle było uważanie żeby mały nie uciapał go itd. jednak swój to swój.

Agutka ma takie krzeselko do kapieli 1340213353410.jpga to kupila jej babciaDSC00406.jpga co do fotelika to my mamy te niebieski *A* FOTELIK CARETERO SPORT CLASSIC 9-25+ORGANIZER (2405913427) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Ostatnia edycja:
Wiem, że rozmawiałyście o fotelikach, ale jestem ciekawa, czy któraś z Was kupiła fotelik 9-26 kg? Czy to już czas?
I chodzi mi o foteliki bezpieczne, gwiazdkowe ;) Przymierzam się do zakupu, bo Miśka jest taka ubita w tym naszym, że aż mi jej szkoda. Zero swobody.

Przepraszam, że proszę o coś, o czym pisałyście, ale dogrzebać się tu do czegoś nie jest łatwo. Będę wdzięczna za sugestie :)

reklama
Mła, my mamy dla Marysi Recaro Young Sport (9-36kg). Jesteśmy z niego mega zadowoleni i mamy zamiar dla Martusi kupić taki sam..fakt, że jest drogi, ale ja myślę, że warto wydać te pieniądze..
6da6c6d2-4fc0-4033-b7b3-b2be35795c79_product.jpg

Do góry