reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Robimy zakupy dla maluszka

prowadzi się tak samo lekko siedzisko jest to samo, jedynie stelaz jest ciut inny mi osobiście pasują 4 kołowe i stelaż tez mi sie podoba tez w moim widzialam na żywo obydwa:) ja jestem nim zachwycona poki co wiem ze tyle co go mam ale widziałam już kilka mamusiek na miescie z nim i zawsze mi się podobał:)
no i mega zaleta jego wielkosc po zlozeniu:) a mała też była zadwolona:) dzis idziemy na pierwszy długi spacerek:)

reklama
a co do zakupów to ostatnio kupiłam wkładkę do wózka Antypotną reewelacja !!!!!!!!!! pasuje także o fotelika mięciutka gruba z tzn strukturą oddychającą naprawdę polecam

http://www.tosia.pl/sklep/product/p/1845/aerosleep,wkladka,do,wozkow,spacerowych.html#

ja mam antracit to naprawd eudany zakup a skłoniło mnie to że Ozik w wózku się pocił i ciągle mokry w upały jak chciał na rączki wyjmowałam i bałam się że go zaraz zwieje , a teraz suchutki cały czas więc dział idealnie !!!
pasuje do większości wózków ja mam 2 i pasuje do sąsiadki wózka też pasuje ma X landera

Ostatnia edycja:
Kupiłam na aukcji na naszym psim forum interaktywną biedronkę, kaska na cel szczytny, więc Bartek ma prezent na pół roczku. Zainteresowała go całe 2 minuty :-D w sumie żadna rewelacja z niej...może za jakiś czas będzie bardziej zaciekawiony nią
2.jpg

Milva ja kupiłam takie koło jak ty masz ciekawa jestem czy Ozikowi się spodoba ?????? czekam na przesyłkę a zrobiłam to z myślą o wczasach bo po wypompowaniu powietrza jest małych gabarytów

A właśnie zatanawiam się nad zakupem krzesełka do kąpieli bo ja już od miesiąca kąpie Ozika w wannie tylko na leżaczku po nim Zuzka więc tak mi wygodniej ale z leżaczka to już ucieka i muszę go trzymać więc chyba czas zmienić nawet dla jego bezpieczeństwa choć sam jeszcze nie siedzi ale jak go raz dziennie tam posadzę na kilka minut to mu krzywdy chyba nie zrobię a wydaje mi się to być bardziej bezpieczne CO WY NA TO???????

ja mam siedzonko do kapieli po kamisiu, ale niestety mała jeszcze nie moze z niego korzystać bo poprostu totalnie nie umie siedzieć poki co, a z doswiadczenia przy młodym wiem że naprawdę ono się sprawdziło dopiero gdy Kamil umiał pieknie siedzieć, ale było super do momentu kiedy nauczył się mimo ograniczeń wychodzić z niego :) hihi ale polecam z czystym sumieniem!!!!Obraz 443.jpgtu miał niecaałe 6 mies. i jeszcze mega długo w nim nei wysiedział, mała na tym etapie .. hm.. wogole leci jeszcze:)

reklama
dzięki za podpowiedzi z krzesełkiem ja też przy Zu miałam takie ale krótko bo sie uszkodziło i nie mam a Ozik jeszcze nie siedzi więc zrobimy przymiarkę i poczeka najwyżek troszkę ale postanowiłam KUPIĆ:-)

Do góry