reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Robimy zakupy dla maluszka

Emilka cudna :)

My mamy po Marice taka krowe do bujania, ale jeszcze nie sadzalam Fabianka w niej bo on nie potrafi siedziec jeszcze sam, chociaz jak posadzonego trzymam za jedna reke to siedzi ladnie:)

reklama
Emilcia prześlicznie wygląda na koniku teraz to prawdziwa księżniczka na rumaku :-)

My mamy konika ale nie bujanego sztywno stoi a bujanego myślę kupić jak Maciuś będzie starszy takiego drewnianego :-)

Dziewczyny co sądzicie o tym wózku http://allegro.pl/oskar-sport-solidny-wozek-spacerowy-producent-i2396587248.html bo będąc w sklepie pani mi mówiła że jest on lepszy niż Baby Desingn Sprint i właśnie się waham bo pierwszy raz w sklepie się spotkałam z modelem Oskar i nie kupiłam będąc w PL bo nie mogłam się zdecydować a M stwierdził że jak się zastanowimy i poszukamy opinie to zamówimy i ktoś nam poda do UK.

Ostatnia edycja:
zabcia tez ogladalam tez wozek w sklepie kiedys, Pani tez mi go oczywiscie zachwalała, ale poporównywałam oba wózki i zdecydowałam sie na sprinta i sie bardzo ciesze z tego powodu.

Wiem, że temat spacerówek przewijał się tu już kilka razy, ale chciałabym prosić Was o pomoc w wyborze. Napewno macie już spore doświadczenie w tej dziedzinie. Szukam w miarę lekkiej-mieszkam na 3 piętrze, z regulowanym oparciem do pozycji leżącej, regulowanym podnóżkiem, no i cena też rozsądna. Jest wyboru mnóstwo, ale nie mam pojęcia co wziąć. Może pomożecie?

ja dzisiaj malej kupiłam mamas&papas wózek ORA i jestem mega zadowolona!!!
Mamas&Papas ORA spacerówka plus akcesoria (2426206580) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
tu masz linka
odkupiłam w komisie za 350 zł w bardzo dobrym stanie, jedynie dwie głębsze rysy są których nie idzie usunąc te drobniutkie zniknęły dzięki paście do polerowania rys w autach:) real foto nasze dodam jak zgram z kom.
ale do rzeczy
wózek posiada piankowe koła, przednie skrętne, wszystkie można wypiąć w razie potrzeby po złożeniu jest płaski więc nawet w mojej corsie zostaje pol bagażnika.
Jest lekki waży coś koło 9 kg w porównaniu z moim tako wydał sie jak piórko.
siedzenie regulowane do pozycji leżącej za pomocą takiego paska z tyłu, parasolka tej firmy ma podobnie bo mam po Kamilu, uważam że rozwiązanie nie jest złe. budka nie jest mega głęboka i siedzenie też nie ale naprawdę wózek wydaje się solidny i dobry do miasta- na wies do teściów wywozimy tako.
pasy nie są przypięte do oparcia siedzenia tylko po bokach więc dziecko jak siedzi nie jest przyciągane do siedzenia tylko ma komfort ruchu a jednoczesnie jest zabezpieczone, w komplecie ponoc jest taki materacyk-śpiworek( my go nei mamy) fajna pojemna torba, folia ochronna. rączka jest wysoko cos ok. 100 cm wysokosci jak na moj wzrots idealnie- nie jest regulowana.

reklama
Do góry