reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Robimy zakupy dla maluszka

lysa właśnie Aniela też tak jak Benio lubi stać i odbijać się nóżkami, strasznie się cieszy jak tak sobie sprężynkuje
i też myślę, że kazda z zabawek jest na momencik. Bujak u mnie np. jest na 5 minut :) Najdłużej na macie poleży, bo można jej tam różne za zabawki dostarczyć, więc to jest zakup konieczny :) przynajmniej dla nas, bo znajomej synek nie lubił w ogóle. leżeć na macie. Pchacza też nie lubi, wieć go dostaniemy w spadku jak już Aniela będzie stać i rwać się do chodzenia.

reklama
Łysa u nas Fabian tak samo, w chustawce chwilke, w lezaczku tylko jak spoglada na bajke bo inaczej tez nie wiec wlasciwie bardzo malo siedzi bo mu bajek nie wlaczam chyba ze podejrzy jak Marika oglada:p Na kocyku, macie tak srednio lubi byc bo jeszcze taki placek z niego co sie przemieszczac nie potrafi i sie meczy:p jak poloze na plecy i dam jakas zabawke to i tak zaraz sie przekreci na brzuch polezy chwile i placz.. Oj moja Marika byla zuplnym jego przeciwienstwe, grzeczna, umiejaca sie sama pobawic, polezec, pogugac nawet i do sufitu a tutaj taki maly rozrabviaka rosnie

No ja tez mysle, ze na rowerki i jezdziki jeszcze za wcześnie. Ja dostałam jeżdzik od ciotki ale mysle ze przyda się to dopiero jak skończy rok i będzie już chodził stabilnie. Narazie kupiłam mu malutki brodzik- basenik z miękkim dnem. W lato popluska się trochę na tarasie.

Z czystym sumieniem moge polecic "migoczaca pileczke" jest ssuper młody jest strasznie nia podekscytowany!!!az bylam w szoku:-Dsama sie kreci jak sie dotknie, liczy spiewa jest poprostu sssuper nie żaluje ani grosza.Ogladalm Fisher Price "pilka malego kibica"jak dla mnie wielka Porazka!!
Dla przypomnienia przesylam link dla zainteresowanych mam w polskiej i angl wersji (oczywiscie mamy w polskiej:)

Migocząca Hula-Kula - YouTube

wygląda to fajnie Kasiu, moim zdaniem ma mało ciut atrakcji dla dziecka, ale myślę że jest dobre jakościowo, ja osobiście bym jeszcze Karoli w to nei wsadziła.. widziałas jak mi lata poki co , ale Agatka to już duża stabilna pannica więc myślę że nie miałoby to złych skutków dla jej zdrowia itp.

kochana ja to kupiłam używane na tablicy, ale ma do mnie dopiero przyjść. Na razie moja i tak w tym nie posiedzi dużo, bo ona siedzi chwilkę i już chce wstawać :baffled: Też myślę, że trochę ma mało atrakcji na tym stoliczku, ale może jak jakieś Anieli podrzucę, to wytrzyma z 5 minut ;P
Jak już sobie wyrobie jakąś opinię, to dam znać :)

W H&Mie robią sezonową wyprzedaż. Można kupić wiele rzeczy w fajnych cenach. Kupiłam Misi 2 bluzki z długim rękawem na jesień. W sumie kosztowały 50 zł, a ja zapłaciłam 20 zł :)

reklama
IMAG0191.jpgpatrzcie co M przytargał wczoraj wieczorem z pracy na 6 miesięcy dla Emilki:szok: bałam się że jest za malutka na to ale buja się jak szalona! pozwalam jej max 5 minut ale potem głaszcze konia i gada do niego:-D

Do góry