reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Robimy zakupy dla maluszka

ZGODNIE Z USTALENIAMI REGULAMINU FORUM BABYBOOM ORAZ ZGODNIE Z ŻYCZENIEM GRUDNIOWYCH MAM 2011, PRZYPOMINAM GOŚCIOM ODWIEDZAJĄCYM NASZE PODFORUM:

Wyciąg z Regulaminu forum:

"
Na forum Babyboom - BabyBoom istnieje możliwość umieszczania treści reklamowych, ale tylko w działach do tego wyznaczonych. W pozostałych działach, wszelkie działania reklamowe, są zakazane. Osoby naruszające ostrzegamy, że umieszczenie reklam poza działami do tego wyznaczonymi będzie traktowane jako płatny przekaz reklamowy i obciążone kosztami wg. stawek portalu . Niezastosowanie się do tego ograniczenia dodatkowo może spowodować wysłanie ostrzeżenia, usunięcie posta oraz zbanowanie konta.

Redakcja w osobie Administratorów i Moderatorów ma prawo do nadawania ostrzeżeń, banowania i usuwania kont bez wcześniejszego powiadomienia, użytkownikom którzy łamią regulamin."

Całość regulaminu można przeczytać tutaj: https://www.babyboom.pl/forum/tos.php

Grudniówkowa giełda z założenia ma służyć wymianie POMIĘDZY GRUDNIOWYMI MAMAMI 2011 i z tego względu UPRZEJMIE PROSIMY O USZANOWANIE NASZEJ WSPÓLNEJ DECYZJI przez odwiedzających nas Gości i nie pozostawianie prywatnych ogłoszeń w żadnym wątku grudniówkowego podforum.

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć dziewczyny. Mam pytanie czy ma któraś huśtawkę fisher price t2066 lub t2068? Chcemy zakupić ale chciałam się czegoś więcej dowiedzieć na temat tej huśtawki od mam które już używają.Na różnych stronach sa różne informacje na temat ilości melodii i ilości pozycji w jakiej dziecko można ułozyć. Ciekawa jestem również opinii.
Pozdrawiam

tofika ja mam tą HUŚTAWKA 3w1 BUJACZEK KOLYSKA P6948 FISHER-PRICE (2053151352) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
kupiliśmy młodemu, przyznam że przy nim jej nie wykorzystałam za bardzo, bo na poczatku nie lubiał a potem juz mi przeszkadzała, ale z tego co widzę ona jest wieksza niz ta co pokazalas, generalnie jak masz miejsce to super sprawa, ta nasza dodatkowo była 3w1 więc mozna bylo wyciagnac siedzonko i był lezaczek bujaczek, teraz za jakis czas tez ja rozloze, ale widze ze u ciebie lepsze siedzisko bo moze byc mniejsze dziecko, moje jest bardziej siedzace. Dlatego jeszcze poczekamy. Ale widzialam ze kumpela ma z tej serii co wkleilas i jest zadowolona, a maly sie fajnie buja.

ja tez go polecam , miałam przy Martusi i świetnie sie sprawdzał zasypiała w nim , siedziała patrzyła sobie :) z wibracji nie korzystalismy
karmilam ja w tym leżaczku od 4 miesiaca, póxniej starsza siostra sobie w nim siedziala przed TV - świetna sprawa teraz tez taki zakupie

a gdzie ta promocja i ile wychodzi w tesco? moze taniej niz na allegro ?

Kupon jest albo w mamo to ja albo w mam dziecko, muszę sprawdzić bo kupowałam obie jednego dnia. Ze zniżka wychodzi 200zł, mniej więcej to samo co na allegro a mam bujaczek od razu

czasami na allegro mozna tanio kupic przechodzony juz, lub z licytacji. Ja np wylicytowalam leżaczek fisherprice z serii las tropikalny i dla mnie jest rewelacyjny...ma swietne dzwieki, wibracje iraz swiecacy wodospad. Dalam za niego 137zł (z licytacji) nie pamietam czy z wysylka czy bez, ale byl nowy tylko ze powystawowy i troszke okurzony, wiec go sobie przepralam i jest cacy.

reklama
Emilce i tak ten bujaczek kupuje w prezencie dziadek więc cena nie jest dla mnie aż tak ważna (chociaż dobrze, że trafił się taki kupon), chciałam tylko wiedzieć czy sam bujaczek jest fajny :)

Do góry