kota-behemota
Q & H team
jeśli chodzi o Octenisept, nam położna w SR radziła właśnie psikać na patyczki, naciskać pępuszek i naokoło kikuta czyścić patyczkiem, zobaczymy, czy się sprawdzi ten sposób.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Izi ja miałam dokładnie te same gaziki w takich niebieskich maluskich opakowaniach.. normalnei do dupy, one sa dobre ale do płaskich ranek, a nie do wsadzanai w pępuszek maluszka, a tylko wsadzajac patyczki dokoła w środeczek i przytrzymując kikut idzie zrobić z nim porządek.. o czym oczywiscie dowiedzialam sie dopiero od poloznej, a niestety my mielismy malą obsuwę bo była dopiero jak mały miał 7 dni.. niestety z naszej niewiedzy, myśleliśmy ze wystarczy dać zlecenie do naszej przychodni, nikt mężowi nie powiedział zeby do niej zadzwonic i się umowic, dopiero jak zadzwonilam zapytac o co biega to laskawie mi nr tel. dali.
jeśli chodzi o Octenisept, nam położna w SR radziła właśnie psikać na patyczki, naciskać pępuszek i naokoło kikuta czyścić patyczkiem, zobaczymy, czy się sprawdzi ten sposób.