reklama
mamaOskarka
Fanka BB :)
Już wiem gdzie koleżanka ją kupiła Na naszym miejskim targowisku tak więc przejadę się w czwartek zobaczyć czy będą
Dziewczyny a jak u was wyglądają zakupy pieluchowe? Tzn. kupowałyście duże paczki czy mniejsze różnych firm? Idę dziś jeszcze do Tesco i chciałabym kupić bo jak na razie mam tylko 25tetrowych i małą paczkę do szpitala, a przecież jak dziecko przyjdzie do domu to muszę je mieć w co zapakować. Tylko nie wiem jaki zapas powinnam mieć w domu na dzień dobry
kota-behemota
Q & H team
MamoOskarka, super ta czapa :-)
Freiya, z pieluch my mamy na razie 2 paczuszki jedynek Pampers Premium Care i 2 paczki dwójek Pampers. Zobaczymy, czy małemu będą pasowały. Ale nastawiamy się też na pieluszki Dada biedronkowe, kupimy je jednak dopiero jak się urodzi i będziemy próbować, liczę, że nie okaże się alergikiem i będa mu też pasowały. Tetrowych mamy coś ok 18 sztuk i 6 sztuk flanelowych, jak braknie, to będziemy na bieżąco kupować.
A my wczoraj dostaliśmy od przyszłej chrzestnej Kubusia taką oto elektroniczną nianię Angelcare
Freiya, z pieluch my mamy na razie 2 paczuszki jedynek Pampers Premium Care i 2 paczki dwójek Pampers. Zobaczymy, czy małemu będą pasowały. Ale nastawiamy się też na pieluszki Dada biedronkowe, kupimy je jednak dopiero jak się urodzi i będziemy próbować, liczę, że nie okaże się alergikiem i będa mu też pasowały. Tetrowych mamy coś ok 18 sztuk i 6 sztuk flanelowych, jak braknie, to będziemy na bieżąco kupować.
A my wczoraj dostaliśmy od przyszłej chrzestnej Kubusia taką oto elektroniczną nianię Angelcare
xxasienkaxx2
MamusiaMichasia:*
mamoOskarka czapa jest rewelacyjna;p chyba zrobie przeszukanie na moim targowisku może trafie na równie coś boskiego
kota fajny sprzęcik
kota fajny sprzęcik
Freiya, z pieluchami nr 1 raczej się nie testuje. Kup najlepsze, czyli wg większośći pampers albo pampers premium - 1 opakowanie (chyba nie ma mniejszych i większych), no i z jedno opakowanie dwójek. Od tego momentu ja mam zamiar testować inne pieluchy, ale w pierwszej kolejności jak skończą mi się pampersy (bo takie mam 2-jki) wypróbuję Dady z Biedronki - wiele dobrych opini nastawiło mnie pozytywnie
PYTANIE: Jaki kupiłyście kremik do buźki na zimę? Pewnie pasowałoby go mieć już na wyjście ze szpitala...
W SR na gojenie pępuszka polecali gorąco Octenisept, więc zakupiłam i przekazuję dalej Opakow. 50 ml z atomizerem ok. 22 zł.
PYTANIE: Jaki kupiłyście kremik do buźki na zimę? Pewnie pasowałoby go mieć już na wyjście ze szpitala...
W SR na gojenie pępuszka polecali gorąco Octenisept, więc zakupiłam i przekazuję dalej Opakow. 50 ml z atomizerem ok. 22 zł.
Ostatnia edycja:
kota-behemota
Q & H team
ja też kupiłam Nivea na każdą pogodę. w ogóle niewiele jes kremików, które można stosować od 1 dnia życia
Octenisept też kupiliśmy, w aptece, mniejsze opakowanie, poleciła go nam położna w SR i mówiła, że małe opakowanie powinno nam starczyć.
Octenisept też kupiliśmy, w aptece, mniejsze opakowanie, poleciła go nam położna w SR i mówiła, że małe opakowanie powinno nam starczyć.
reklama
Kupiłam w aptece, ale z tą pojemności to nie wiem skąd mi się wzięło 250 Oczywiście 50 ml! Zresztą więcej nie będzie potrzebne Sorki za zamieszanie
Kota, z fajnym prezentem wstrzelili się Wasi znajomi. Też chętnie przyjmę taką nianię
Kota, z fajnym prezentem wstrzelili się Wasi znajomi. Też chętnie przyjmę taką nianię
Ostatnia edycja: