27012701
Mama Pysi
asko- ja również biorę takie gruby kocyk, tylko na razie jest u rodziców i muszę go przywieść.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mła czy to znaczy że ty już masz torbę spakowaną2701, musisz przećwiczyć nomenklaturę ubraniową, bo jak wyślesz M. po ciuchy dla maleństwa, gotów przynieść Ci ze sklepu zupełnie coś innego Ja zostałam już pouczona, że to, co nazywasz śpiochami jest pajacem (śpiochy są na szelki), a "koszulka" to w rzeczywistości kaftanik ))
U mnie w torbie znajdzie się cienkie, małe body z długim rękawem. Bawełniany pajacyk. Na to założę welurkowy komplet - bluzeczka i spodenki. Taka dzidzia trafi w kombinezonik + zimowa czapa na polarze + rękawiczki). Z butami już się chyba nie będę wygłupiać, bo nie wiem, na co miałabym je założyć (na którą warstwę) Myślę, że założę śpiworek na fotelik i w razie W wezmę jeszcze kocyk.