reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Robimy zakupy dla maluszka

reklama
Ja kupilam smoczek na ktorym jest napisane uspokajający 0-3 m-cy TT. A jak sie go juz wygotuje to trzeba go jakos specjalnie zapakowac? Chodzi mi o to ze chyba nie poloze go tak po prostu w komodzie na półce?

Ja smoczek jak i butelki gotowalam na początku 5 minut a potem też tylko zalewalam wrzadkiem;)

Dziewczyny pamiętam że któres z Was kupowały na allegro staniki do karmienia 2 za 20 zł. I mam do Was pytanie? Przymiezalyscie je? Nie drapia Was szwy?
Bo ja w ciąży z Marika kupiłam (nie pamiętam gdzie) też jakoś takie tanie i były beznadziejne bo właśnie te szwy strasznie drapia

Ja smoczek jak i butelki gotowalam na początku 5 minut a potem też tylko zalewalam wrzadkiem;)

Dziewczyny pamiętam że któres z Was kupowały na allegro staniki do karmienia 2 za 20 zł. I mam do Was pytanie? Przymiezalyscie je? Nie drapia Was szwy?
Bo ja w ciąży z Marika kupiłam (nie pamiętam gdzie) też jakoś takie tanie i były beznadziejne bo właśnie te szwy strasznie drapia
Viol ja przy Patryku kupilam w auchan dwa...taniee i ogolnie material wszystko ok.. gdyby nie to ze nie ma takiego trojkacika i na srodku dziurki do karmieni tylko normalnie calego cyca odkrywasz;/nie zwrocilam uwagi na to wczesniej;/

Mi właśnie chodzi o taki szmaciany bo mam 2 usztywniane po pierwszej ciąży ale do spania jednak nie zbyt wygodne. A pamiętam że dziewczyny pisały o jakiś mega tanich. A jak tylko do spania to nie chce wydawać fortuny:)
Ale dziękuje za odpowiedz:)

ja też polecam H&M takie bawełniane 2 szt w komplecie za 59,9 czarny i biały barrrdzo wygodny testowałam przy Zu super

a do spania są takie fajne koszulki podkoszulki na ramiączka z wszytym stanikiem mega wygodne odpinane oczywiście H&M mama też czarne i białe chyba 79,9 coś tak ale też 2 szt i super wygodne

Ostatnia edycja:
reklama
a ja poproszę o linki do stron z ręczniczkami ale najlepiej już takich sprawdzonych, grubych, mięsistych i przede wszystkim chłonnych!! bo oglądam na allegro i jakoś ciężko mi wybrać a te co widziałam w sklepach na żywo też mi nie odpowiadają!!

Do góry