reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Robimy zakupy dla maluszka

reklama
Ja kupilam smoczek na ktorym jest napisane uspokajający 0-3 m-cy TT. A jak sie go juz wygotuje to trzeba go jakos specjalnie zapakowac? Chodzi mi o to ze chyba nie poloze go tak po prostu w komodzie na półce?

Ja smoczek jak i butelki gotowalam na początku 5 minut a potem też tylko zalewalam wrzadkiem;)

Dziewczyny pamiętam że któres z Was kupowały na allegro staniki do karmienia 2 za 20 zł. I mam do Was pytanie? Przymiezalyscie je? Nie drapia Was szwy?
Bo ja w ciąży z Marika kupiłam (nie pamiętam gdzie) też jakoś takie tanie i były beznadziejne bo właśnie te szwy strasznie drapia

Ja smoczek jak i butelki gotowalam na początku 5 minut a potem też tylko zalewalam wrzadkiem;)

Dziewczyny pamiętam że któres z Was kupowały na allegro staniki do karmienia 2 za 20 zł. I mam do Was pytanie? Przymiezalyscie je? Nie drapia Was szwy?
Bo ja w ciąży z Marika kupiłam (nie pamiętam gdzie) też jakoś takie tanie i były beznadziejne bo właśnie te szwy strasznie drapia
Viol ja przy Patryku kupilam w auchan dwa...taniee i ogolnie material wszystko ok.. gdyby nie to ze nie ma takiego trojkacika i na srodku dziurki do karmieni tylko normalnie calego cyca odkrywasz;/nie zwrocilam uwagi na to wczesniej;/

Mi właśnie chodzi o taki szmaciany bo mam 2 usztywniane po pierwszej ciąży ale do spania jednak nie zbyt wygodne. A pamiętam że dziewczyny pisały o jakiś mega tanich. A jak tylko do spania to nie chce wydawać fortuny:)
Ale dziękuje za odpowiedz:)

ja też polecam H&M takie bawełniane 2 szt w komplecie za 59,9 czarny i biały barrrdzo wygodny testowałam przy Zu super

a do spania są takie fajne koszulki podkoszulki na ramiączka z wszytym stanikiem mega wygodne odpinane oczywiście H&M mama też czarne i białe chyba 79,9 coś tak ale też 2 szt i super wygodne

Ostatnia edycja:
reklama
a ja poproszę o linki do stron z ręczniczkami ale najlepiej już takich sprawdzonych, grubych, mięsistych i przede wszystkim chłonnych!! bo oglądam na allegro i jakoś ciężko mi wybrać a te co widziałam w sklepach na żywo też mi nie odpowiadają!!

Do góry