maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
Mła, tak jak napisała MamaOkskarka - wygotuj - co najmniej 5 minut, znaczy myśmy tak robili..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Viol ja przy Patryku kupilam w auchan dwa...taniee i ogolnie material wszystko ok.. gdyby nie to ze nie ma takiego trojkacika i na srodku dziurki do karmieni tylko normalnie calego cyca odkrywasz;/nie zwrocilam uwagi na to wczesniej;/Ja smoczek jak i butelki gotowalam na początku 5 minut a potem też tylko zalewalam wrzadkiem
Dziewczyny pamiętam że któres z Was kupowały na allegro staniki do karmienia 2 za 20 zł. I mam do Was pytanie? Przymiezalyscie je? Nie drapia Was szwy?
Bo ja w ciąży z Marika kupiłam (nie pamiętam gdzie) też jakoś takie tanie i były beznadziejne bo właśnie te szwy strasznie drapia