reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Robimy zakupy dla maluszka

Ja kupiłam laktator Zestaw początkowy do karmienia piersią i butelką - Tommee Tippee | Karmienie | Karmienie piersią | Laktator | MamaBebe.pl ,
czy się sprawdzi zobaczymy... ale z tego co pamietam, któraś mam chciała odsprzedać laktator tej firmy.

Moja bratowa ma ten zestaw i jest bardzo zadowolona. Butelki, pojemniczki, laktator i do sterylizacji bodajże. Miała na początku problem z użyciem laktatora, bo go rozmontowała, ale ogólnie wszystko ok.

reklama
Takie mamy nosidełko przygotowane na wyjście - gruby kożuszek śpiworka, więc raczej dzidzia nie będzie grubo ubrana na wyjście ze szpitala, w aucie i tak ciepło..
DSCF0515 [DVD (PAL)].jpg

My mieliśmy dla Mariki smoka z Aventu 0-6. Zresztą mamy go do tej pory bo Marika innego nie chce. Nawet nie chce z aventu odpowiedniego do jej wieku. dobrze że są one takie trwałe bo mamy tylko 2;)

ja dla Kamila mialam i z aventu i z canpolu, ale on uzywal tylko tydzien smoka a potem juz nie chcial, teraz kupilam ten co wiekszosc dziewczyn z aventu 0-6 silikonowy, ma taki sam ksztalt jak ten z butelki prawie i jak sutek wiec moze tym razem spasuje, choc plakac nei bede jesli mala tez nie bedzie smoczko lubna.

Ja mam z Aventu 0-3. A czy trzeba je jakoś przygotować/odkazić?

Maxwell, dzięki za tą fotkę. Upewniła mnie, że mój plan na śpiworek do fotelika (sposób montażu) jest sensowny ;)

reklama
Do góry