reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Robimy zakupy dla maluszka

Nie no, dziewczyny, TYLKO 125 zł!!!!! Może powinnyśmy zrobić jakąś grupę zakupową i nabyć od razu kontener, bo przecież sprzęt jest NIEZBĘDNY XD Niedługo ktoś wymyśli i będzie chciał sprzedawać elektroniczną udzieraczkę papieru toaletowego, albo wyciągacz chusteczek higienicznych z opakowania :p XD

poprawiacz humoru serio dobre biznes na mamuśkach robią niezły

reklama
niby smieszne,ale gdyby byl tanszy ten podgrzewacz to ja bym sie zastanowila!!!!!!
teraz Patryk mial ostatnio faze ze plakal jak go wycieralam zimnymi chusteczkami,no to musialam ciepla wode do miseczki wlac i wtedy wrzucilam do niej kilka chusteczek nawilzanych i bylo ok:):)ale musialy byc cieple!

a na poczatku jak byl malutki to nawet takie duze platki kosmetycczne plus ciepla woda wystarczyly:)

Wzięłam przykład z Koty, spakowałam torbę i zrobiła zdjęcia:biggrin2:
Myślałam, że nie zmieszczę wszystkiego do tej torby treningowej, bo mam duży puchaty szlafrok, ale jakoś dałam radę.
torba.jpg

Włożyłam już do niej:
-szlafrok
-3 koszule
-2 ręczniki
-pantofle
-klapki pod prysznic
-2 pieluchy tetrowe
-3 pary skarpetek
-podpaski te typowo poporodowe
- mokre chusteczki (1 opakowanie)
-wkładki laktacyjne (8 sztuk)
-biustonosz do karmienia (wzięłam czarny, ale to bez różnicy)
-kubek
Brakuje:
-majtek poporodowych
-niektórych dokumentów (badań)
-wody z dziubkiem
DSCN4270.jpg ( to wielkie, niebieskie, puchate, to właśnie szlafrok):-D

Do kosmetyczki włożyłam:
-pasta do zębów
-szczoteczkę do zębów
-szampon
-małe lusterko
-pomadkę nawilżającą
-krem do rąk
-gumkę do włosów
-spinki do włosów
-grzebień
- smoczek dla Karolci
kosmetyczka.jpg

Dziewczyny, ja nie wiem jak Wy to wszystko mieścicie w takich małych torbach:confused: Niby mam wszystko to samo a moja torba jest trzy razy większa:crazy:

reklama
Do góry