Gosia, mój M. od razu stwierdził, że wózek nie wejdzie do mojego auta (on jeździ kombi, więc nie ma tego problemu)! Najlepsze jest to, że "wiedział to" jeszcze zanim zdecydowaliśmy jaki kupimy O, jaka była niespodzianka pod sklepem, kiedy po zakupie okazało się, że wchodzi elegancko i to z palcem w....! XD
reklama
Gosia, mój M. od razu stwierdził, że wózek nie wejdzie do mojego auta (on jeździ kombi, więc nie ma tego problemu)! Najlepsze jest to, że "wiedział to" jeszcze zanim zdecydowaliśmy jaki kupimy O, jaka była niespodzianka pod sklepem, kiedy po zakupie okazało się, że wchodzi elegancko i to z palcem w....! XD
skąd ja to znam KOZIORORZEC
R
rojku
Gość
Mój ostatnio nie mógł pojąć zawiłości fotelików
Muszę mu właśnie pokazać co i jak, ale w sumie ze szpitala mam nadzieję, że będziemy wychodzić w trójkę, więc i ja ten fotelik mogę zapiąć
Śpiworek faktycznie piękny
Muszę mu właśnie pokazać co i jak, ale w sumie ze szpitala mam nadzieję, że będziemy wychodzić w trójkę, więc i ja ten fotelik mogę zapiąć
Śpiworek faktycznie piękny
mamaOskarka
Fanka BB :)
kota-behemota
Q & H team
mamoOskarka, uśmiałam się i jeszcze ta cena haha
czego to jeszcze nie wymyślą
czego to jeszcze nie wymyślą
siedzę właśnie z M i pokazałam mu podgrzewacz do chusteczek i buzie nam się uśmiechneły:-):-)o my z Zu mieliśmy straszny problem i chusteczki na kalorferze trzymaliśmy bo jak ją zimnymi wycieraliśmy to się darła jak oparzona serio nie wiedzieliśmy co jest aż nam położna podpowiedział ale nie kupiłabym podgrzewacza mimo wszystko kaloryfer się nadaje w razie jak byście miały podobnie
reklama
Nie no, dziewczyny, TYLKO 125 zł!!!!! Może powinnyśmy zrobić jakąś grupę zakupową i nabyć od razu kontener, bo przecież sprzęt jest NIEZBĘDNY XD Niedługo ktoś wymyśli i będzie chciał sprzedawać elektroniczną udzieraczkę papieru toaletowego, albo wyciągacz chusteczek higienicznych z opakowania XD