reklama
Sosnowiczanka
Mamusia Alanka :)
Widze ze temat czapeczek jest na topie :-) wiec sie dołączę, kolekcja moich ciuszkow dla dzidziusia powiekszyla sie dzis wlasnie o zimową czapeczke i szaliczek, komplecik oczywiscie jest w kolorze niebieskim Tak sie wlasnie zastanawiam, pierzecie zimowa czapke? Bo pod nią i tak ma byc na główce cienka czapeczka bawelniana (tak mowila polozna w SR)
Kupilam tez cieply kocyk akrylowy, wiec pomalutku lista moich dzidziusiowych zakupow dobiega konca...
Kupilam tez cieply kocyk akrylowy, wiec pomalutku lista moich dzidziusiowych zakupow dobiega konca...
Śliczny ten kocyk, Dagne, cieszę się że mogłam się "przyczynić"
I czapunia też słodka Wiecie co, dzieci to może wydatek, ale zakupy dla nich sprawiają większą radość niż jakiekolwiek inne
Sosonowiczanka, pytałam o to samo kilka tygodni temu. Dziewczyny powiedziały - prać wszystko! I tak też robię
I czapunia też słodka Wiecie co, dzieci to może wydatek, ale zakupy dla nich sprawiają większą radość niż jakiekolwiek inne
Sosonowiczanka, pytałam o to samo kilka tygodni temu. Dziewczyny powiedziały - prać wszystko! I tak też robię
dagne
Fanka BB :)
Mła - dokładnie cieszą mnie nawet małe zakupy dla Malutkiej, wolę wydać na Nią pieniążki niż na siebie
Sosnowiczanka
Mamusia Alanka :)
No to ja tez wypiore :-)
dagne to jest kocyk o ktorym juz wspominałam:0 mam taki zolty dla kamilka i fioletowy dla małej i jeszcze wersje krotkowłosa;p;p, ale przyznam ze po 1.5 roku uzytkowania na tym widac slady i nie jest juz tak milutki natomiast te krotkowłose są jak nowki ale i tak sa wszystkie cudne
lysa_d
Alli Crafts: Free Pattern: Baby Earflap Hat - Newborn
Cos takiego znalazlam, jest po angielsku, jezeli potrzebujecie tlumaczenia dajcie znac
Cos takiego znalazlam, jest po angielsku, jezeli potrzebujecie tlumaczenia dajcie znac
mamcia2
Nie wiem czy to sie nadaje tutaj czy na ogólny. Pisałyście o czapeczkach szydełkowych, tutaj są takie cudeńka i wskazówki jak to zrobić.
https://picasaweb.google.com/115591509951685680291/CrochetETricotBebe
https://picasaweb.google.com/115591509951685680291/CrochetETricotBebe
reklama