Milva
Zbójkowa mama;)
Kilka moich znajomych ma i bardzo im się sprawdzają.Zamierzam kupić też, ale jeszcze się nie rozglądałam....
A czym się różnią te o których wspomniałaś?
A czym się różnią te o których wspomniałaś?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witaj Majeczka! Ale Cię nie było długo!!!
Mam pytanie co do śpiworków. W moim wózku śpiworek nie jest wliczony do ceny. Można go sobie dokupić za jakieś 120 zł. Mam pytanie - opłaca się czy może lepiej kupić jakiś zupełnie inny?
Ten "firmowy" na pewno różni się tym, od zamieszczonych na fotce, że ma otwory na pasy, czyli nadaje się też do spacerówki. To na pewno zaleta, ale czy w ogóle śpiworki są praktyczne?
Dziewczyny, a ile kupujecie butelek??? Ja zamierzam karmic piersią, na razie mam jedna 150 ml TT i jedna 260 ml antykolkową tez TT. Nie wiem ile jeszcze powinnam dokupic.