reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Robimy zakupy dla maluszka

reklama
Milva, Bright Starts jest na baterie i to on huśta maluszkiem, a Baby Bjorn napędza sam dzidziuś, niby to rozwija go ruchowo, koordynacyjnie itd, tu reklama z youtube:

[video=youtube;qVcvqG8L0ps]http://www.youtube.com/watch?v=qVcvqG8L0ps[/video]

czytam opinie na różnych forach i nie wiem sama...

Mła teraz większość spiworkow ma dziury na pasy jak chcesz naprawde fajny cieply to i tak taniej niz jak za min. 100 zl nei kupisz wiec.. jesli masz juz w jednej cenie przesyłki ten razem z wozkiem to czemu nie. Po co placic u kogos innego za przesylke, ja mialam razem z wozkiem firmowy i jestem mega zadowolona. sprawdzil sie u nas w spaceroce i na sankach, do fotelik tez pasuje w gondoli sie miesci idealnie(choc nie testowalam z kamilem bo juz jezdzil w zime w spacerowce) :)

Witaj Majeczka! :) Ale Cię nie było długo!!!
Mam pytanie co do śpiworków. W moim wózku śpiworek nie jest wliczony do ceny. Można go sobie dokupić za jakieś 120 zł. Mam pytanie - opłaca się czy może lepiej kupić jakiś zupełnie inny?
Ten "firmowy" na pewno różni się tym, od zamieszczonych na fotce, że ma otwory na pasy, czyli nadaje się też do spacerówki. To na pewno zaleta, ale czy w ogóle śpiworki są praktyczne?

jak mozesz gdzies taniej sobie zalatwic tzn uzywany jakis za polowe ceny to czemu nie to sie tak nie zuzywa...
a jak chcesz nowy to zrob tak jak pisze asko:)

co do lezaczkow i hustaweczek to ja mialam przy Patyryczku taki
Leżaczek Bujaczek :: Baby Gear :: Zabawki Fisher Price, Sklep z zabawkami fisher price, tanie zabawki fisher price

i sie sprawdzil bo wzielam go do salonu i sie huśtał bo ma wibracje i sobie go jeszcze zostawilam...

ale dodatkowo dla Malej kupilam jeszcze taka elektryczna
Huśtawka Fisher Price Rainforest K6077 - Huśtawki - Fisher Price
no ale jeszcze nie testowana:):)

kota ja w domu miałam huśtawkę z fisher price...o taką

Fisher Price Hustawka Kołyska Ocean Wonders T2713 nas sie to doskonale sprawdziło i Młody siedział w tym sporo czasu, ma dodatkowa wkładke dla niemowlaczków, więc dziecku jest wygodnie.
A bujaczek miałam u mojej mamy w domu, tez sie sprawdził doskonale, bo przecież nie będę dziecka stale gdzies na łózkach kładła, a tak to Młodego pakowałyśmy do lezaczka i na ogród.
Ta huśtawkę mam zostawioną dla drugiego dziecka, ale leżaczek musze dokupić koniecznie...myślałam o takim z firmy carter's, ale cos go ciężko znaleźć na necie, ewentualnie kupię cos podobnego. Generalnie ja polecam.

Ostatnia edycja:
reklama
kota jeśli chodzi o bujaczek baby bjorn, to ja taki zakupiłam jak Remek się urodził i byłam z niego bardzo zadowolona. Dziecko leży w nim bardzo wygodnie (kręgosłup ułożony jest anatomicznie), może w nim spać, bawić się, a zanim kupiliśmy krzesło do karmienia super sprawdził się przy pierwszych zupkach. Ja polecam, ale wiem, że ile użytkowników tyle opinii.

Do góry