reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Robimy zakupy dla maluszka

kota ja planuję zakup takiej karuzelki jak Ty tyle że czekam aż będę w PL i sama będę mogła sobie paczki odbierać i za nie płacić bo mój chłop się ostatnio próbował zalogować do konta i zblokował bo pomylił 3 razy hasło heh. I się śmiałam że to celowa zagrywka żebym nie wydawała kasy na allegro :-D

reklama
To jest nasze łóżeczko dostawne po złożeniu. Klupś piccolo !cid_F4415028ECB64340852AE3189A3FBFF1@EwusiaHP.png

Ostatnia edycja:
Tak jak pisałam na wątku głównym wczoraj byliśmy w hurtowni i oglądaliśmy kilka wózków w tym tako jumper, x-lander xa, baby design sprinter i navingtona cadeta. Tako kompletnie mi nie odpowiada i odpadł w przedbiegach, xlander xa jak dla mnie ma za duże kółka , a przednie zbyt szeroko rozstawione, miałam problem z przeciskaniem się w wąskich przestrzeniach,z wjeżdżaniem na podest bo jakoś mi się dziwnie przechylał, mężowi za to przypadł do gustu. Nie ma w nim możliwości przekręcania siedziska tyłem do kierunku jazdy w spacerówce co dla mnie jest dość dużym problemem. Możliwość rozstawienia dłoni na rączce jak dla mnie niewygodnie-za wąsko. Dość wysoki. Dlugośc gondoli słabo wypadła, bo to raptem 72cm.
Navington, swietny, rozstawienie przednich kółek węższe niż tylnich, bardzo zwrotny i zwinny, lekki, nie miałam problemów z podjazdem na podest, wymijaniem przeszkód, dość niski,mimo mozliwości podwyższenia gondoli na adapterze, wygląd super, zastanawiam się czy przednie kółka w zimie na śniegu będą się sprawdzały, brak łamanej rączki to tez mały minus, mozliwośc regulowania podparcia w gondoli do 90 stopni, ale brak jakiegokolwiek zabezpieczenia dziecka pasami. Jednak dla mnie-prawie ideał, dalej nie będziemy szukać:-)

reklama
Do góry