reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Robimy zakupy dla maluszka

izu super łózeczko i posciel :)

inka ale zaszalałaś...mega zakupy :)

ja równiez ruszyłam z segregowaniem ciuszków dla dziecia i zrobiłam kilka fotek. Chwale się tymi maleństwami :-D Aż się wzruszyłam jak je zaczęląm wyciągac z kartonu i uzmyslowiłam sobie, ze Błażej juz taki duzy ;) ale sie sentymentalna dzisiaj zrobiłam ..hehe

reklama
więc i ja się pochwalę moimi zakupami, właściwie to tylko część bo nie mam do tej pory czasu zrobić fotek ale tak właściwie to mam już wszystko kupione dla Aleksego, więc pozostały mi jedynie zakupy dla mnie- choć część też już mam!
a oto ostatnie moje zakupy:
Zobacz załącznik 397654Zobacz załącznik 397655Zobacz załącznik 397656
- leżaczek bujaczek 3w1
- zestaw tommee tippe (sterylizator, podgrzewacz, termosy, butelki, smoczki, pojemniki, itp...)
- laktator ręczny tommee tippe z zestawem pojemników do przechowywania pokarmu, wkładkami laktacyjnymi, pojemnikiem do sterylizacji i butelką

matę edukacyjna i poduszkę "cybuszkę" kupiłam używane ale w stanie idealnym
kupiłam też przewijak na komodę, prześcieradełka, pokrowce na przewijak, pieluchy tetrowe, flanelowe, termometry, gruszkę, aspirator do noska frida, nożyczki, cążki, szczoteczki, grzebień i inne takie pierdoły!! :happy:
wanienkę ze stojakiem na szczęście dostałam :-)

no i doszła do tego ogromna walizka ciuszków, śpiworków, podkładów do łóżeczka przywiezione przez moją Mamusię z Niemiec :-D

kurde super...chyba wydalas fortune:) ale czego sie nie robi dla dzidzi:):)

klariss widze ze uwielbiasz HM:):)
ja tezz
przemega ciuszki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

klariss ale ty masz dobrze masz super ciuszki po synku ja dlatego żałowałam że nie mam drugiej dziewczyni bo to oszczędność duża ja musiałam wszystko chłopięce kupić bo po zu to wszystko różowe z falbankami :cool:

Klariss, świetna garderoba czeka na Kacperka! Mam nadzieję, że ja też wyrobię w sobie kiedyś tę umiejętność i będę umiała kupowac dziecku POTRZEBNE rzeczy. Na razie wszystko mi się podoba, a i tak nic nie mogę kupić, bo podobno moja mama już to zrobiła ;)

spiworek.jpgwozek.jpg
Śpiworek mam prawie w domku:-))
A taki wózio mamy zamiar kupić​

Witaj Majeczka! :) Ale Cię nie było długo!!!
Mam pytanie co do śpiworków. W moim wózku śpiworek nie jest wliczony do ceny. Można go sobie dokupić za jakieś 120 zł. Mam pytanie - opłaca się czy może lepiej kupić jakiś zupełnie inny?
Ten "firmowy" na pewno różni się tym, od zamieszczonych na fotce, że ma otwory na pasy, czyli nadaje się też do spacerówki. To na pewno zaleta, ale czy w ogóle śpiworki są praktyczne?

izu, łóżeczko i pościel pierwsza klasa :-)
inka, kochana, ale takie zakupy musiały Cię cieszyć, super!!!
klariss, ciuszki są rewelacyjne!!!!
majeczka, wózek śliczny, a śpiworek wygląda na bardzo ciepły :-) na pewno maleństwo będzie zadowolone.

reklama
Do góry