reklama
klariss1
Błażej & Kacper Team ;D
ja tez się zgadzam z asko, gabka do wanienki to porażka, i jeszcze najmłodsze niemowlaczki unosi w górę, przez co jest trochę niebezpieczna, bo maluszek może sie z tego zsuwać ..u nas tak było, że może na dwie pierwsze kąpiele wsadziliśmy ta gąbkę do wanienki, a później to już tylko na tetrowej pieluszce...
Ja mam jeszcze po Błażejku takie ładne flanelowe pieluszki (4 sztuki) i zdecydowanie tyle wystarczy, jednak teraz musze dokupić z 10 sztuk flanelowych, bo przy Młodym miałam ich tylko 5 i nie raz brakowało...tertry sa uniwersalne, do ulewania, wytarcia, wyłożenia w łózeczku, ja ich tez uzywałam na noc jako "pochłaniacz" wyciekajacego pokarmu, bo zwykłe wkładki laktacyjne to były zdecydowanie za malo chłonne.
Ja mam jeszcze po Błażejku takie ładne flanelowe pieluszki (4 sztuki) i zdecydowanie tyle wystarczy, jednak teraz musze dokupić z 10 sztuk flanelowych, bo przy Młodym miałam ich tylko 5 i nie raz brakowało...tertry sa uniwersalne, do ulewania, wytarcia, wyłożenia w łózeczku, ja ich tez uzywałam na noc jako "pochłaniacz" wyciekajacego pokarmu, bo zwykłe wkładki laktacyjne to były zdecydowanie za malo chłonne.
Grudnióweczki kochane! Uwaga - chwalę się łóżeczkiem i pościelą dla mojego szkraba.Brakuje mi jeszcze karuzelki, ale myślę, że kupimy dopiero po urodzeniu Młodego, bo i tak przez 1 miesiąc będzie niepotrzebna.
Zobacz załącznik 397586Zobacz załącznik 397587
Zobacz załącznik 397586Zobacz załącznik 397587
żabcia_tbg
Maciusowa Mama
izu śliczny kącik Maleństwa :-)
mamcia2
Fanka BB :)
Polecam od jutra promocja na pieluszki Pampers Premium Care 1 ( te białe 78 szt) w realu w promocji za 39,95 zł.
Standardowo kosztują ok 45-49 zł, więc się opłaca skorzystać z promocji :-)
Standardowo kosztują ok 45-49 zł, więc się opłaca skorzystać z promocji :-)
inka85
Mamusia Aleksego
więc i ja się pochwalę moimi zakupami, właściwie to tylko część bo nie mam do tej pory czasu zrobić fotek ale tak właściwie to mam już wszystko kupione dla Aleksego, więc pozostały mi jedynie zakupy dla mnie- choć część też już mam!
a oto ostatnie moje zakupy:
- leżaczek bujaczek 3w1
- zestaw tommee tippe (sterylizator, podgrzewacz, termosy, butelki, smoczki, pojemniki, itp...)
- laktator ręczny tommee tippe z zestawem pojemników do przechowywania pokarmu, wkładkami laktacyjnymi, pojemnikiem do sterylizacji i butelką
matę edukacyjna i poduszkę "cybuszkę" kupiłam używane ale w stanie idealnym
kupiłam też przewijak na komodę, prześcieradełka, pokrowce na przewijak, pieluchy tetrowe, flanelowe, termometry, gruszkę, aspirator do noska frida, nożyczki, cążki, szczoteczki, grzebień i inne takie pierdoły!!
wanienkę ze stojakiem na szczęście dostałam :-)
no i doszła do tego ogromna walizka ciuszków, śpiworków, podkładów do łóżeczka przywiezione przez moją Mamusię z Niemiec
a oto ostatnie moje zakupy:
- leżaczek bujaczek 3w1
- zestaw tommee tippe (sterylizator, podgrzewacz, termosy, butelki, smoczki, pojemniki, itp...)
- laktator ręczny tommee tippe z zestawem pojemników do przechowywania pokarmu, wkładkami laktacyjnymi, pojemnikiem do sterylizacji i butelką
matę edukacyjna i poduszkę "cybuszkę" kupiłam używane ale w stanie idealnym
kupiłam też przewijak na komodę, prześcieradełka, pokrowce na przewijak, pieluchy tetrowe, flanelowe, termometry, gruszkę, aspirator do noska frida, nożyczki, cążki, szczoteczki, grzebień i inne takie pierdoły!!
wanienkę ze stojakiem na szczęście dostałam :-)
no i doszła do tego ogromna walizka ciuszków, śpiworków, podkładów do łóżeczka przywiezione przez moją Mamusię z Niemiec
dagne
Fanka BB :)
Inka - mega zestaw do tej pory myślałam, że mam wszystko co jest potrzebne, ale po Twoim poście stwierdziłam, że jestem w błędzie
reklama