reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Robimy zakupy dla maluszka

nisia, dzięki wielkie. do kilku dni buszuję po różnych forach i czytam opinie. zdecydowaliśmy się kupić właśnie BabyBjorn'a :)

a tymczasem kupiłam maluszkowi karuzelę z misiami fisher price.
4528_max.jpg

a tu link do promocji na ciuszki:

Zestaw body dla malucha! - Cała Polska - CITEAM - Zakupy grupowe

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny, a ile kupujecie butelek??? Ja zamierzam karmic piersią, na razie mam jedna 150 ml TT i jedna 260 ml antykolkową tez TT. Nie wiem ile jeszcze powinnam dokupic.

ja kupilam laktator i mialam przy nim jedna buteleczke mala smok 0+
a druga avent tez mala 125ml smok 0+ i to wystarczylo...karmilam 6 miesiecy piersia patryka..
teraz kupiam tak samo male 2:)

Karuzela jest świetna. Moja znajoma miała dokładnie taką samą. W porównaniu do dostępnych innych karuzel ta jest jedną z najlepszych. Bo nie podoba mi się taka pstrokata, a takich jest najwięcej. Ja lubię delikatne rzeczy. Podoba mi się też ta karuzela NOWOSC FISHER PRICE KARUZELA +MELODIE 2w1 +GRATIS (1811581326) - Aukcje internetowe Allegro
Mi karuzelę ma kupić bratowa, także zobaczymy :-)

kasiu a ta karuzelka jest nakrecana..nie chcesz elektrycznej??

dziewczyny, a co sądzicie o chustach dla niemowląt? Przyznam się Wam, że strasznie na taką choruje :D Okropnie mi sie podobają! Tylko, że mamy z M ograniczony budżet i wolałabym nie kupować czegoś co mi sie nie przyda... Używała któraś chust?

Ankubator, ja osobiscie nie Kamil niestety nie chcial sie nosic w zadnych nosidlach itp ale sasiadka miala i byla mega zadowolona, grunt to nauczyc sie wiazac, moj kuzyn tak przyzwyczail corke do chusty ze w wozku wogole nie jezdzi od malego az do teraz a ma 14 mies. najpierw nosili ja z przodu teraz na plecach... ja teraz chce chuste ale chyba pozycze od sasiadki jesli jeszcze ma i sprawdze czy malej spasuje jesli tak to albo odkupie od niej albo kupie nowa. Ja nie kupuje podwojnego wozka wiec moze to byc dobre rozwiazanie na dluzsze wycieczki:)
domisia ja mam karuzele z fisher price ale widze ze caly system, i mechanizm maja na podobnych zasadach, dla starszaka zdejmuje sie zabawki i zostają melodyjki i lampka, u nas do tej pory sie extra sprawdza.
Kasiu podobnie jak tobie ona mi sie podobala... ale zauwazylam wowczas to co Izi teraz ci mowi ze jest ona nakrecana... malo komfortowe rozwiazanie, te na baterie z reguly graja ok. 20 min bez zadnej ingerencji, czesc ma piloty wiec mozna wlaczyc ponownie bez zagladania do lozeczka i pokazywania sie dzidzi, wiec polecam ta na baterie, te nakrecane graja kilka minut.
kota karuzelka super, tez ja chcialam dla Kamila, ale jednak wygrala ta z serii reinforst fisher prce bo byla bardziej zywa i kolorowa:)

dokladnie Asko te fisher price i tiny love karuzelki sa bardzo do siebie podobne...
ja choruje na taka..ale chce rainforesta albo tiny love bo tez mi odpowiadaja kolorki:):)

Kasiu podobnie jak tobie ona mi sie podobala... ale zauwazylam wowczas to co Izi teraz ci mowi ze jest ona nakrecana... malo komfortowe rozwiazanie, te na baterie z reguly graja ok. 20 min bez zadnej ingerencji, czesc ma piloty wiec mozna wlaczyc ponownie bez zagladania do lozeczka i pokazywania sie dzidzi, wiec polecam ta na baterie, te nakrecane graja kilka minut.
Rzeczywiście masz rację. Nie trzeba dziecka rozpraszać kiedy zasypia jeżeli karuzela jest na baterie. Zobaczymy co mi kupi brat z bratową. Może kupią elektryczną. Będę musiała do nich napisać.

reklama
Do góry