lysa_d
Fanka BB :)
Dzieki dziewczyny za info o wozkach, u mnie to jest taz, ze Zuzia nadal do przedszkola bedzie chodzila i tak jeszcze rano raczej ktos bedzie mnie zawozil to juz z przedszkola musialabym wracac sama, juz sama nie wiem. Odnoscie tych wozkow gdzie jedno lezy nizej to mnie sie to nie podoba :-( niewiem, jakos tak dziwnie dla mnie ale to moja osobista opinia i dobrze wiedziec, ze niektorym jednak sluza takie rozwiazania ;-) ja nowego nie chialam kupowac, patrzylam na uzywane, Nie wiem czy sie link otworzy ale myslalam o takim bo tez tylko 10kg wazy Out & About Nipper - Double Buggy in Clifton, Manchester | Baby Prams & Strollers for Sale | Gumtree.com
Na razie sie wstrzymam, fotelik mam od Zuziowego wozka wiec spokojnie wrocimy ze szpitala i pewnie zobacze jak to bedzie. Raczej do stycznia i tak nie bede zbytnio z dwoja dzieci wychodzic sama bo zawsze ktos ze mna bedzie wiec na krotki spacer Zuzia moze podreptac
Na razie sie wstrzymam, fotelik mam od Zuziowego wozka wiec spokojnie wrocimy ze szpitala i pewnie zobacze jak to bedzie. Raczej do stycznia i tak nie bede zbytnio z dwoja dzieci wychodzic sama bo zawsze ktos ze mna bedzie wiec na krotki spacer Zuzia moze podreptac