reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Robimy zakupy dla maluszka

Dzieki dziewczyny za info o wozkach, u mnie to jest taz, ze Zuzia nadal do przedszkola bedzie chodzila i tak jeszcze rano raczej ktos bedzie mnie zawozil to juz z przedszkola musialabym wracac sama, juz sama nie wiem. Odnoscie tych wozkow gdzie jedno lezy nizej to mnie sie to nie podoba :-( niewiem, jakos tak dziwnie dla mnie ale to moja osobista opinia i dobrze wiedziec, ze niektorym jednak sluza takie rozwiazania ;-) ja nowego nie chialam kupowac, patrzylam na uzywane, Nie wiem czy sie link otworzy ale myslalam o takim bo tez tylko 10kg wazy Out & About Nipper - Double Buggy in Clifton, Manchester | Baby Prams & Strollers for Sale | Gumtree.com

Na razie sie wstrzymam, fotelik mam od Zuziowego wozka wiec spokojnie wrocimy ze szpitala i pewnie zobacze jak to bedzie. Raczej do stycznia i tak nie bede zbytnio z dwoja dzieci wychodzic sama bo zawsze ktos ze mna bedzie wiec na krotki spacer Zuzia moze podreptac :tak:

reklama
asia chusta super myślałam o tym ale nie przekonuje mnie że łatwo się ją wiąże bo ja naprawdę próbowałam przy zu i tylko złość mnie ogarneła w sklepie pani też to jakoś wychodziło a ja za chiny nie mogłam a jak się udało to bałam się że coś źle jest i że Zu mi stamtąd się usunie wieęc u mnie pewnie w grę wchodzi o wiele gorsza ale taka lulu profilowana albo nosidełko a przy kolkach naprawdę się świetnie sprawdza

kasia śliczności masz już chyba najważniejsze rzeczy super

asia super ta chusta ;) ale jeśli chodzi o mnie to nie wiem czy odważyła bym się nosić w niej maleńswo troszke bym się bała, taka to ze mnie panikara juz jest ;))
kasia ...cudeńka :))

Dziewczyny ja się nie przekonałam do tej chusty przy dwóch córkach :p
wiec Was doskonale rozumiem, tez nie było nikogo w moim otoczeniu kto by mi pokazał co i jak
a teraz poszłam na te zajęcia taniec z brzuszkiem i maluszkiem i sie nauczyłam i serio banalnie to proste :p wiazalismy nasze starsze córki Martyna nie była zachwycona a starsza nie chciała wyjśc ryczała

Dziewczynki mam pytanko,czym sie różnia pieluchy tetrowe od flanelowych?:eek:i które lepsze? ile najlepiej sztuk kupic dla maluszka? kolorowe czy biale?boze jaka ze mnie ciemna masa:-Dale kompletnie jeszcze nie wiem o co w tym wszytkim chodzi...:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
phelania tetrowe to sa takie ktore moga słuzyc za wielorazowe czyli mozesz je uzywac do przewiljania,do podkladania pod glowke lub na Twoje ramie ze jak Malenstwo uleje to jest zabezpieczenie...Dostepne sa w szczegolnosci w kolorze bialym..ale mozna kupic na allegro czy gdziekolwiek kolorowe i we wzory...Z kolei flanelki sa bardziej milsze i u mnie akurat sluzyly np jak Maly lezal na kanapie czy lozku to rozkladalam flanelke i mogl lezec na brzuszku i w razie ulania byla flanelka:) do lekarza jak jechalismy na badanie to sluzylo mi jako podklad na wage albo na przewijak..Z doswiadczenia mojego wiecej mi sie przydalo sztuk tetry...ok 20:)flanelek mialam tez duzo a uzywalam z 3-4...
Podaje przyklad..
TETROWE PIELUSZKI:
Pieluchy pieluszki tetrowe kolorowe POLSKIE ATEST! (1842852335) - Aukcje internetowe Allegro
PIELUSZKI PIELUCHY TETROWE DRUKOWANE Z WZORKAMI (1849196322) - Aukcje internetowe Allegro
FLANELOWE PIELUSZKI
SUPER GRUBE PIELUSZKI FLANELOWE Z WZORKAMI 70x80 (1849196326) - Aukcje internetowe Allegro
PIELUCHY PIELUSZKI FLANELOWE KOLOROWE MEGA OBNIŻKA (1844661816) - Aukcje internetowe Allegro

ZAPOZNAJ SIE:):)

reklama
Do góry