reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Robimy zakupy dla maluszka

Mła, zdążysz ze wszystkim, jeszcze 2 miesiące mamy :tak:

Salsik, ja własnie nie wiem, co z biustonoszem do karmienia, nie mam pojęcia, jaki kupić, oprócz brzuszka to raczej niewiele mi się powiększyłam, niestety piersi nadal ten sam rozmiar, co był przed ciążą, choć są dni, kiedy stają się takie jaky spuchnięte i większe.. chyba się wstrzymam do ostatniej chwili z tym zakupem..

reklama
kota ja kupiłam taki zwykły bawełniany chyba za 13zł.,a co do rozmiaru piersi to do tej chwili też nie zauważyłam jakiejś większej różnicy,ale na pewno są pełniejsze i dlatego stanik noszę rozm.większy niż przed ciążą,a ten do karmienia kupiłam o jeszcze jeden rozm. większy niż teraz noszę.

własnie dokonałam zakupu lozeczka:) a poniewaz mi sie bardzo podoba i jest nawet podobne do Kamilkowego a nie takie prosciutkie to chyba młody przejdzie do pokoju ze swoim dobytkiem a małą umiescimy w tym odkupionym. Lozeczko + materacyk z przesyłką kosztowało mnie 120 zl, akurat koles wystawil aukcje łóżeczko drewniane (1853506684) - Aukcje internetowe Allegro
młody ma podobne tylko ze z szufladą i wyzlobieniami zamiast malunkow, ale drugie lozeczko z szufladą mi nie jest potrzebne a uznałam ze cena atrakcyjna i nei warto czekac do konca, ja bede spokojniejsza ze spi w pokoju obok i nie spadnie czy cos. :)

reklama
Do góry