reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Robimy zakupy dla maluszka

A ja zaczelam robic pranie w Loveli i powiem wam ze jak dla mnie to zapachu odstraszającego nie ma, chociaz pachnący tez nie jest, proszek jak proszek , po prostu :) Jak mi sie skonczy to kupię jakis inny, ze czystej ciekawosci chociaz, zobacze jak pachnie.

reklama
Dzisiaj teoretycznie miałam być ostatni dzień w pracy i dostałam prezent na odchodne od współpracowników w postaci 2 rożków i 2 kompletów pościeli z ochraniaczami w komplecie. 30092011237.jpg30092011244.jpg
I jeszcze przyszła mi paczka z kombinezonem kupionym na allegro,pani gratis dorzuciła czapkę z rękawiczkami i spodnie sztruksowe w sumie za wszystko z przesyłką zapł.28zł.30092011246.jpg
Dobrze,że jest BB i doświadczone mamy które chętnie dzielą się informacjami z nadgorliwymi pierworódkami;-).Sama bym się nie odważyła prać dzieciakom w zwykłym proszku,ale skoro jest to powszechnie stosowane jak wynika z Waszych wypowiedzi to i ja będę odważniejsza w tej kwestii.Dzięki Mamuśki!

Ostatnia edycja:
Oczywiście się poryczałam bo mnie wzruszyli tymi podarunkami,a najlepsze jest jeszcze to ,że ja mój M.też dostaliśmy upominek w postaci koperty z zawartością za którą mamy sobie coś kupić do domu,żebyśmy,a zwłaszcza ja nie zapomniała o moich funfelach i funflach z pracy:tak::zawstydzona/y::-)

Ostatnia edycja:
Salsik, ale to miłe! Zachowanie Twoich kolegów z pracy świadczy nie tylko o nich, ale również o Tobie. I to bardzo pozytywnie :)
Co do Twojej znajomej, która miała Cię zastąpić - spróbowałaś i miałaś dobrą wolę. Często w takich sytuacjach znajomi zawodzą i jest to bardzo rozczarowujące. Ciesz się jednak, że firma zadecydowała już na tym etapie - nie będziesz wysłuchiwała skarg w przyszłości. Doświadczyłam czegoś podobnego i to nie jeden raz, więc wiem, jak niekomfortowo się z tym czujesz.

Dziewczyny, pisałyście o drogich kombinezonikach, a Phelania wspominała o promocji w Realu. Byłam tam dzisiaj i kupiłam kilka słodkich bodziaków za grosze. Ale widziałam również kombinezoniki za 59 zł - brązowe i granatowe (str. 17 w gazetce http://www.real.pl/gazetki-i-katalogi/ )
Nie byłam w Tesco, ale tam również mają kombinezoniki - za 61 zł. W gazetce wyglądają słodko (str. 30) http://www.itesco.pl/promocje/gazet...xtra-rzeszow/29.09.2011-5.10.2011/gazetka.swf

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry