reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Robimy zakupy dla maluszka

dziewczynki za duzo lepiej nie kupujcie,osobiscie sie spotkalam z dzidziusiem co mial na prawie wszsytkie pieluszki uczulenie lacznie z Pampersami!!
mogl tylko dady;/takze tylko pozniej zostanie upchanie komus...

reklama
O kurka, ja to w ogóle pampersów nie mam jeszcze :) myślałam, że w listopadzie albo jak by teraz jakaś promocja była -kupię pampersy 1 jedną paczkę, a potem polecane ostatnio bardzo - Dady :) kuzynka zakłada je 3 miesięcznej Niuni po tym jak skończyła właśnie 1 paczkę pampersiaków i jest bardziej zadowolona niż z nich :) a cena 28zł jest miła dla oka :)
Byłam w Pepco i zakupiłam Małej kilka par skarpeteczek ocieplanych :) (za zdjęciu tylko 1 opakowanie), rajstopki 3szt, czapeczkę i kocyk, ale nie zrobiłam zdj, bo jest zwykły polarkowy w gwiazdki i się pierze właśnie - jupi!! zaczynam 1 partię prania :D a dokupimy jeszcze taki mega słodki, z tych aukcji, co któreś z Was wklejały i polecały :)
Zdjęcie0649.jpg

salsik no to super z tymi kombinezonikami:) a co do pieluszek masz racje, w twoim przypadku 1 w zupelnosci beda odpowiednie:), a ja dzis jade do relala na zakupy w gazetce jest promocja na proszek dzidzius to kupię bo postanowilam ze moze i ubranek nie bede drugi raz prala ale za to posciel i pieluszki tetrowe chce w dzieciecym wyprac:) a zreszta kto wie czy sie nei przyda a zmarnowac na pewno nie :)

Dostałam ostatnio kilka kuponów rabatowych do sklepów Smyk. Kupon upoważnia do 20% zniżki i może być wykorzystany do 30.06.2012.
Nie wykorzystam ich wszystkich, dlatego trzem zainteresowanym dziewczynom mogę oddać po 1 kuponie. Piszcie, jeśli chcecie z nich skorzystać.
Kupony mają formę papierową, więc jakby co, wyślę je pocztą.

Ja kupiłam pieluszki Dada właśnie . Były w promocji .Kupiłam newborn. Dokupię jeszcze z jedną paczkę 1 pampersów luby huggies takich z odsłonięciem na pępek i potem chyba już nr 2. Zresztą nie ma co szaleć, bo na pewno goście w odwiedzinach pieluchy przyniosą.

Doszła dziś do mnie pościel -tzn cały komplet co kupiłam, bo jest tam : pościel , ochraniacz, kocyk, ręcznik z kapturkiem, narzutka i kombinezonik. Jest boski!! Dobra jakościowo bawełenka, kolorystyka...ahhh no i ten nadruk z psiakiem ;)
1848188269_1.jpg

reklama
Dostałam ostatnio kilka kuponów rabatowych do sklepów Smyk. Kupon upoważnia do 20% zniżki i może być wykorzystany do 30.06.2012.
Nie wykorzystam ich wszystkich, dlatego trzem zainteresowanym dziewczynom mogę oddać po 1 kuponie. Piszcie, jeśli chcecie z nich skorzystać.
Kupony mają formę papierową, więc jakby co, wyślę je pocztą.

Mła nie wiem czy oferta jest jeszcze aktualna, ale ja chętnie skorzystam z takiego kuponu...jeśli jeszcze masz w posiadaniu, to daj prosze znac, prześlę na PW mój adres :)

a w sprawie pampków, to ja tez kupie paczke 1 do szpitala, a reszta w rozmiarze 2. Moim zdaniem najlepszymi pieluszkami sa pampers premium care, bardzo miękkie, chłonne, i co najważniejsze chłona miekka kupke, a niemowlaczki w większości robia własnie taka bardzo rzadką, jak pieluszka jest mało chłonna to istnieje ryzyko, ze wyszystko wypłynie bokiem:baffled: Są one drogie, ale czasmi warto mieć paczke w rezerwie i uzywać ich np. jak wybieracie się na dluższy spacer itp.
Ja cały czas kupowałam dla Błażejka pampki te zielone, ale ostatnio mam tez w domu zawsze paczkę biedronkowych DADA PREMIUM (nie te zwykłe DADA) są naprawde bardzo dobre!!! I cena rewelacja!

Ostatnia edycja:
Do góry