reklama
dagne
Fanka BB :)
O kurka, ja to w ogóle pampersów nie mam jeszcze myślałam, że w listopadzie albo jak by teraz jakaś promocja była -kupię pampersy 1 jedną paczkę, a potem polecane ostatnio bardzo - Dady kuzynka zakłada je 3 miesięcznej Niuni po tym jak skończyła właśnie 1 paczkę pampersiaków i jest bardziej zadowolona niż z nich a cena 28zł jest miła dla oka
Byłam w Pepco i zakupiłam Małej kilka par skarpeteczek ocieplanych (za zdjęciu tylko 1 opakowanie), rajstopki 3szt, czapeczkę i kocyk, ale nie zrobiłam zdj, bo jest zwykły polarkowy w gwiazdki i się pierze właśnie - jupi!! zaczynam 1 partię prania a dokupimy jeszcze taki mega słodki, z tych aukcji, co któreś z Was wklejały i polecały
Byłam w Pepco i zakupiłam Małej kilka par skarpeteczek ocieplanych (za zdjęciu tylko 1 opakowanie), rajstopki 3szt, czapeczkę i kocyk, ale nie zrobiłam zdj, bo jest zwykły polarkowy w gwiazdki i się pierze właśnie - jupi!! zaczynam 1 partię prania a dokupimy jeszcze taki mega słodki, z tych aukcji, co któreś z Was wklejały i polecały
salsik no to super z tymi kombinezonikami a co do pieluszek masz racje, w twoim przypadku 1 w zupelnosci beda odpowiednie, a ja dzis jade do relala na zakupy w gazetce jest promocja na proszek dzidzius to kupię bo postanowilam ze moze i ubranek nie bede drugi raz prala ale za to posciel i pieluszki tetrowe chce w dzieciecym wyprac a zreszta kto wie czy sie nei przyda a zmarnowac na pewno nie
Dostałam ostatnio kilka kuponów rabatowych do sklepów Smyk. Kupon upoważnia do 20% zniżki i może być wykorzystany do 30.06.2012.
Nie wykorzystam ich wszystkich, dlatego trzem zainteresowanym dziewczynom mogę oddać po 1 kuponie. Piszcie, jeśli chcecie z nich skorzystać.
Kupony mają formę papierową, więc jakby co, wyślę je pocztą.
Nie wykorzystam ich wszystkich, dlatego trzem zainteresowanym dziewczynom mogę oddać po 1 kuponie. Piszcie, jeśli chcecie z nich skorzystać.
Milva
Zbójkowa mama;)
Ja kupiłam pieluszki Dada właśnie . Były w promocji .Kupiłam newborn. Dokupię jeszcze z jedną paczkę 1 pampersów luby huggies takich z odsłonięciem na pępek i potem chyba już nr 2. Zresztą nie ma co szaleć, bo na pewno goście w odwiedzinach pieluchy przyniosą.
Doszła dziś do mnie pościel -tzn cały komplet co kupiłam, bo jest tam : pościel , ochraniacz, kocyk, ręcznik z kapturkiem, narzutka i kombinezonik. Jest boski!! Dobra jakościowo bawełenka, kolorystyka...ahhh no i ten nadruk z psiakiem
Doszła dziś do mnie pościel -tzn cały komplet co kupiłam, bo jest tam : pościel , ochraniacz, kocyk, ręcznik z kapturkiem, narzutka i kombinezonik. Jest boski!! Dobra jakościowo bawełenka, kolorystyka...ahhh no i ten nadruk z psiakiem
dagne
Fanka BB :)
Milva - cudna ta pościel
Milva
Zbójkowa mama;)
Są jeszcze inne komplety- ...może się ktoś skusi
Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Polecam , bo bardzo dobre gatunkowo , wysyłka ekspresowa
Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Polecam , bo bardzo dobre gatunkowo , wysyłka ekspresowa
reklama
klariss1
Błażej & Kacper Team ;D
Dostałam ostatnio kilka kuponów rabatowych do sklepów Smyk. Kupon upoważnia do 20% zniżki i może być wykorzystany do 30.06.2012.
Mła nie wiem czy oferta jest jeszcze aktualna, ale ja chętnie skorzystam z takiego kuponu...jeśli jeszcze masz w posiadaniu, to daj prosze znac, prześlę na PW mój adres
a w sprawie pampków, to ja tez kupie paczke 1 do szpitala, a reszta w rozmiarze 2. Moim zdaniem najlepszymi pieluszkami sa pampers premium care, bardzo miękkie, chłonne, i co najważniejsze chłona miekka kupke, a niemowlaczki w większości robia własnie taka bardzo rzadką, jak pieluszka jest mało chłonna to istnieje ryzyko, ze wyszystko wypłynie bokiem Są one drogie, ale czasmi warto mieć paczke w rezerwie i uzywać ich np. jak wybieracie się na dluższy spacer itp.
Ja cały czas kupowałam dla Błażejka pampki te zielone, ale ostatnio mam tez w domu zawsze paczkę biedronkowych DADA PREMIUM (nie te zwykłe DADA) są naprawde bardzo dobre!!! I cena rewelacja!
Ostatnia edycja: