reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Retinopatia

reklama
wiecie co tak sobie czytam i bez sensu się załamuje przecież nie wierze że coś poważnego dzieje się w małej główce
Wikiwerka napewno masz rację zupełnie niepotrzebnie znowu jakieś stresy, oni mi to tak szybko powiedzieli i nawet nic nie wytłumaczyli mimo mojej prośby"" niech pani poczeka ten miesiąc" tylko tyle fajnie nie ma co to faktycznie wystarczająca informacja dla rodziców

póki co w przyszłym tygodniu pojadę na prywatną kontrolę i napewno dowiem sie dokładniej o co chodzi

i narazie kończę nie chcę się niepotrzebnie nakręcać

wolę pomysleć o świętach, oj będą one dla nas wszystkich bardzo wyjątkowe

no i pod choinkę mała dostanie napewno jakąś fajna zabawkę bo narazie niczego jej nie brakuje a zresztą taki maluszek pewnie ostro się zadziwi jak położę przed nią dużą paczkę no i największą frajdę będzie miała z szeleszczącego papieru
póki co jesteśmy na etapie gniecenia gazet strasznie to uwielbia :)

Nio ja tez czekam juz na te "pierwsze" Święta z niecierpliwością.. U Kuby jeden Mikołaj już był (dziadkowy :p )
My wczoraj robiliśmy morfologię i okazuje sie, że jest zbyt duzo leukocytów...:(
Dokor przepisała leki i do kontroli za 2 tygodnie, ale wierzę, że wszystko bedzie dobrze :)
Kasiu, my natomiast jesteśmy na etapie najsłodszych na świecie bezzębnych uśmiechów i "guuu, guuuu" ;D

My tez przy dobrym humorze Pawełka słuchamy: aaaaage, eeeej, albo eeej tyy itp. :)
A dzis pierszy raz obrócił się z brzuszka na plecy :) SAM:) i to 4 /słownie cztery/ razy ;) :).Czyli powolutku, ale zawsze naprzód :)

Kasiu nie matrw sie na zapas (choc wiem,że to sie łatwo mówi),ale z Martynką napewno bedzie w porządku :)

wikiwerka-z jakiego powodu stawałaś na komisję? Czy zasiłek pielęgnacyjny należy się ogólnie wcześniakom czy muszą być inne przyczyny?

reklama
Witam wszystkich,
mam słówko do Millera - jestem tu nowa, choć mój wcześniaczek ma już 5 miesięcy, zaglądam na forum i czasem coś skrobnę - takie tam nieśmiałe próby, ale do rzeczy. Niedawno była u mnie mama i pozwoliłam sobie pokazać jej Twój wątek, no i tym sposobem masz nową fankę :) Na początku byłam przekonana, że pod pseudonimem Miller kryje się kobieta, bo nie sądziłam, że mężczyzna tak swobodnie i z takim zaangażowaniem będzie w stanie omawiać tak trudny temat. Cóż jeszcze mogę powiedzieć - gratuluję Twojej żonie męża, a Pawełkowi wspaniałego taty.
Pozdrawiam!!

Do góry