reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Retinopatia

Miller mam ogromna prosbę do Ciebie. Pstryknołeś nam zdjecie na mikołajkach, jakbys go jeszce miał mógłbys przesłać mi na maila. Bedę bardzo wdzięczna! Aha przepraszam, że Cie nie poznałam ::) i dzieki za spotkanie, Wasz Pawełek to bardzo grzeczny Maluszek w przeciwoieństwie do mojego Kochanego Szatanka :laugh:

reklama
No więc IV spotkanie Pacjentów Kliniki Neonatologii minęło :) , było fajnie tylko.....że dla starszych dzieci . Poznalismy tam Samotną mamę z Kacperkiem oczywiście. A swoją drogą,jaki ten świat mały , jak zacząłem pisać w tej cybernetowej sieci,nawet przez mysl mi nie przyszło ,że poznam kogos osobiście :), a jednak!
W kazdym razie Pawełek siedział Św.Mikołajowi na kolanach :), dostał prezenty,popatrzył sobie na dzieciaczki , zjadł swoja butlę i pospał ;). Wieksze dzieci bawiły się troche więcej jak nasz :) . Kacperek, "żywe srebro" wesoły,uśmiechniety,biegał cały czas :) , baardzo fajny chłopczyk i grzeczny :) , nie wiem co ta mama mówi ;).
Zdjecia wkleje wieczorkiem.

A mój "Bohater" usiadł Mikołajowi na kolana, popatrzył sie na jego "kulfoniasty" nos i ..."maaamaaa", trzeba było go szybko zabierać  :D (a swoja drogą ten Mikołaj nie nalezał do najprzystojniejszych Mikołajów  ;D). Tak wogóle było ok. tylko tak jak napisał Miller dla starszych dzieci (mojego Smyka najbardziej interesowały balony, przewody do nagłaśniania no i oczywiscie pieski-az mu sie oczy zaswieciły jak je zobaczył  :)).
Miller wszystkie komplementy przekaże Kacprowi  :) Dzięki!

Dzieki za słowa uznania ;)

tak naprawdę Pawełek nie stoi w łóżeczku ;) ale napewno niedługo tak będzie :) i będzie wołał:"tata weź mnie " :)
czekamy na to :)

reklama
No - ja tez sie nabralam :D Myslalam ze juz sam stoi ;D Coraz ładniejszy chłopaczek z niego rosnie ;D i taki fajny pyzunia sie zrobil ;D pozdrawiamy

Do góry