reklama
No ja już się troszkę obrobiłam w pracy wiec piszę - jutro idę go gina i poprosze o L-4 a co ;D Co do cukru to wyniki mam super Pisałam, że u mnie w przychodnui nie trzeba mieć glukozy ze sobą a tu spotkało mnie rozczarowanie bo trzeba mieć ze sobą - dobrze, że miały jakiś zapas to mi dały. jutro też zaniosę żeby było dla takich jak ja ;D
Witaj Natia. No no własnie i mnie zastanowiło dlaczego się o mnie pytasz ??? A może się znamy? Napisz do mnie prywatną wiadomość to zobaczymy, może się okarze że np. blisko siebie mieszkamy albo razem pracujemy
A cha i od razu jak będziesz wysyłała do mnie prywatną wiadomość to napisz kiedy masz termin porodu to Cię dopiszę do naszej chlubnej listy ;D ;D
Pozdrawiam.
A cha i od razu jak będziesz wysyłała do mnie prywatną wiadomość to napisz kiedy masz termin porodu to Cię dopiszę do naszej chlubnej listy ;D ;D
Pozdrawiam.
DZIEWCZYNKA
Wlaśnie wrócilam z USG już wiem dziewczynka badanie trwało 40 minut i mala miała w trakcie badania czkawkę. To badanie 3D każdej polecam z nagraniem zapłaciłam 110,00zł i została wykluczona wada serca zespól downa itd
Wlaśnie wrócilam z USG już wiem dziewczynka badanie trwało 40 minut i mala miała w trakcie badania czkawkę. To badanie 3D każdej polecam z nagraniem zapłaciłam 110,00zł i została wykluczona wada serca zespól downa itd
reklama