reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

RELACJE PO USG

Olcia , Misia :) na Joanitów 10/12 pokój 302 3 piętro

Myfa :) :) :) wiesz moim marzeniem było mieszkać we Wrocławiu lub Szczecinie :) :) :) wlaśnie z tego względu :) :) :) wszystko na miejscu i duża konkurencja , a dziecko ma całkiem inne możliwości :) i najważniejsze marzenia się spełniają :laugh: :laugh:

reklama
No wieuc nadrabiam zelgłosci po weekendzie i co ja tu widze ;) Nowe twarze :) Natia witaj na forum :) mam nadzieje,że się zadomowisz :)
a zaciekawiło mnie pytanie o Rybkę :) czuję sie urazona - dlaczego nei zapytałaś na  przykład o mnie???????? hi,hi,hi,hi ;)

Klara moj maz marzył o tym by wrocic do Wrocka :-) w sumie teraz juz chyba obojetne mu czy wawa czy wrocek.....za 3 lata napewno, w ktoryms z tych miast zamieszkamy...Radom nie jest małym miastem ale przeraza mnie czasem....

Kurcze ale ma zaległosci na forum po weekendzie ups!!
A ja do kolejnej wizyty jeszcze 22 dni :( ale czekam na wasze relacje kochane!!

hej laseczki :)
mam pytanko, czy wy co miesiac robicie morfologie??? jade w srode na wizyte  :D i tak sie zastanawiam... bo na ostatniej nie dostalam zadnego polecenia zeby zrobic wyniki. i juz sama nie wiem czy poprostu moja gin zapomniala... czy poprostu nie trzeba co wizyte... ostatnio bylo male zamieszanie bo pojechalam pierwszy raz z mezem i moze z tego wszystkiego...hm?
a jak u was???

jesli wyniki masz dobre nie ma koniecznosci co miesiac jak widzialam kalendarz badan w ciazy to wychodzi tak co dwa miesiace mniej wiecej....

reklama
HM... wyniki mam dobre od samego poczatku wiec moze nie trzeba :) zobaczymy co powie moja pani gin. jejku juz sie nie moge doczekac.... :D ;D :D kiedy zobacze moja dzidziunie!!!! :D

Do góry