reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

RELACJE PO USG

reklama
Ja po wczorajszym USG jestem zdumiona Dzidziuś jest taki duży :-) Jak zwykle nie mam fajnego zdjęcia po usg bo Dzidziuś za szybko się rusza :-) a co do imienia bo jednak chyba zmieniamy jak bedzie dziewczynka będzie Oliwia lub Julitka a jak chłopczyk to Kacperek lub wiktorek lub MIłosz lub Gabryś :p ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Karola ależ błyskotliwa ta piguła, ło matko... ::)

Myfa hehe to idziemy łeb w łeb z 8 lutym :D a wiesz co, ja też czuję wciskanie się w miednicę i kłuję mnie to strasznie, martwię się czy będę mogła normlanie na zajęciach funkcjonować, choć pewnie mnie posadzą i każą odpoczywać :D ;) jutro się okaże...

Misia to superowo!!!!!!! Zostalo Ci jeszcze planowo 5 tyg. Podobno teraz dzieciaczki przybieraja ok. 200 gram na tydzien, wiec maly bedzie ksiazkowy :-) A Ty sie martwilas. A lozysko widac tyz oki ;-)
Myfcia, to skoro tak to jest z tym puchnieciem i rodzeniem, to ja juz powinnam mala miec na swiecie :-) Ale ostatnio mam coraz wiecej symptomow i wydaje mi sie, ze urodze przed czasem ;-( Wolalabym ja jeszcze potrzymac przynajmniej 5 tygodni. Wczoraj porownalam sobie brzuszki na szkole rodzenia i ze zgroza stwierdzilam, ze wszystkie sa wyzej!!!!!!!!! Nawet te starsze terminowo. Ja musze siedziec w sporym rozkroku, bo brzuszek zwisa wtedy miedzy nogami, a niektore dziewczyny siedzialy jeszcze nozka na nozke, a maja termin w okolicach 6-7 luty. Lojc, lojc.... Ale pocieszam sie, ze kazdy brzuszek jest inny, kazda ciaza przebiega inaczej i byc moze te moje objawy o niczym jeszcze nie swiadcza.
Szczesciara- gratulacje sporego malenstwa.

Misia musimy wytrzymac przynajmniej do 15 stycznia :-) ja dzisiaj ledwo do kiosku doszlam tak mnie rozrywa jak chodze a dzisiaj jeszcze spacer z mezem ...jejku nie chce nospy brac bo to zawsze farmaceutyk...ale jak tak dalej pojdzie to zaczne....a na zajecia- podziwiam Ciebie ze mozesz jeszcze wogole wysiedziec na nich....
Kira ja mma tak po dluzszym chodzeniu brzuch nizej czuje a noge na noge ech....jedynie zaloze jak facet :-)

Buuuu a tak mi fajnie bylo w ciazy wczesniej. Podobalo mi sie jak cholera. Ale teraz przy kocowce, to najchetniej zakopalabym sie w jakiejs zaspie i przespala cala reszte ;-) Szukam chetnych do zrobienia wspolnej gawry ;-)

reklama
Do góry