reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

RELACJE PO USG

remeny sliczna corcia. Gratulacje. Jutro postaram sie wkleic buzke mojego synka, a noz Ci sie spodoba dla Twojej krolewny:). A u nas po usg (tym dokladnym, na ktore wyslala mnie gin) wyniki wygladaly nastepujaco:
BPD: 31tyg5dni, HC: 32tyg4dni, FL: 29tyg6dni, FAC: 32tyg6dni; srednia: 31tyg5dni, porod przesunal sie na 15 stycznia a waga podskoczyla do 2251g.

reklama
Jejku Tetka to kawał mężczyzny z twojego synka a kiedy miałaś robione to usg? Znaczy sie w którym tyg ciąży
bo ja teraz w 29 tc miałam i mała ważyła 1411 gram !

karolla no wlasnie, chlopak rosnie z dnia na dzien - doslownie (pisalam tez o moich przebojach z pomiarami na watku po wizycie u gina), jednego dnia wazyl 1400g i mial 29 tygodni nastepnego dnia u innego lekarza i na innym sprzecie 2251g i prawie 32 tygodnie. :)
remeny jakos sie dogadamy ;) krakowskim targiem :) (bo moj synio po matce bedzie przecie krakus)

Tetka, to Ty Krakuska jestes? Kobieto, to juz możemy nasze Maluchy umowic pod Skarbonka, dajmy na to tak za kilka lat, w wakacje, niech pojda na lody do Arlekina ;)

NO więc tak dzidzia to DZiEWCZYNKA ;-) Położenie podłużne główkowe, masa płodu 1062g, łożysko na tylnej ścianie macicy, itd ;-) a oto fotki hih
dzidzia22tz.jpg

no więc tak na tym 1 zdjęciu widać nosek, że ma dzidzia po mamusi hihi ;-), 2 fotka to dowód na to, że określono płód jako female hihi a trzecia to chyba całość ale może się mylę i to łożysko heh zapomniałam zapytać
dzidzia16qe.jpg

no a tu się drapię po nosku ;-)
Prawda, że śliczna??

reklama
Karolla zareagowaŁ tak jak myślałam ;-) nerwowo hehe, bo on to się chwalił jaką ma celną i dobrą strzelbę hehe. Ale dobrze, że wyszło to teraz a nie przy porodzie :)

Do góry