reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

RELACJE PO USG

Ciekawe czy u nas sie sprawdzi?
Ostatnio bylam u mojej przyjaciolki, jej tata polozyl mi reke na brzuchu, zamknal oczy i niskim glosem powiedzial: chlooopiec. Ale jak go zapytalam ile razy mu sie przepowiednia sprawdzila, to sie okazalo, ze jeszcze nigdy :)

reklama
Remeny rzeczywiscie wsydliwe to wasze maleństwo - a może chce wam zrobić niespodzianke i ujawinić sie w lutym? A waga chyba książkowa jak na 23 tydzień.

:)
witam Dziewczyny i Dzieciaczki.Dawno nie pisałam , a sporo się wydarzyło.
Troszkę poszalałam i wybrałam się na wizytę do super (moim zdaniem i zdanie mojego męża) pani profesor M.Respondek - Liberskiej do Łodzi.
Na wizycie było rzeczowo,konkretnie i sympatycznie.Pani doktor zrobiła na bardzo szczegółowe usg i echo serca.Dzidziuś zdrowy,prawidłowy,
pokazał nam swoje uroki w pełni i zdradził , że jest chłopczykiem   !!
A teraz cieszymy się sobą , głaszczemy , kopiemy i chyba mamy od czasu do czasu czkawkę ;)
Pozdrówka!!

Ziółko - moje gratulacje synka - już dopisuje do listy ;D
Antares - kotku a ja myślałam że ty już przed ciążą miałaś coś z tarczycą - przepraszam kochanie :-* :-* :-* wybacz moje roztargnienei ale jakaś roztargniona ostatnio jestem :D
Misia - jeszcze troszkę i lutowe dziewczynki będą mogły przebierać w lutowych chłopcach jak w rękawiczkach ;) ;)

Dwa tygodnie temu byłam na usg - 25 tydzień ciązy. Wychodzi ,że z maluszkiem jest OK., choć wydaje mi się, że jest dośc drobny,
a właściwie drobna- bo to już drugi lekarz powiedział, że to chyba DZIEWCZYNAK. Ważyła wtedy 545g i ma długie nogi (ich wymiar wskazywał na
25tygodni 4dni, podczas gdy pozostałe wymiary na ok. 23-24 tydzień). Ale na razie nic gin nie wspominał o zmianie terminu porodu, więc zakładam, że teraz to już
27 tygodni. ;D

Pozdrowionka

termin porodu wskoczyl juz na 24 stycznia ale moze tez 4 lutego przyjsc na swiat wiec z lutowek nie wypisze sie i tak....nie wyobrazam sobie tego ;-)
wymiary podam jutro bo dzisiaj padam na pyszczek.....
aa noi bedzie Hubert :-) ech dzisiaj imieniny hahaha
buziaki
dziewczyny wrozkami zostancie przepowiedzialyscie mi synka :-*

bpd 78 mm
ac 237mm
fl 51mm
tetno 144
waga: 1119 g duży chłopak jak na 27 tydz.... ale usg dzisiaj wslkazalo ze to 27/28 tydzien....

reklama
Do góry