reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

refluks żołądkowo-przełykowy

tez mam taką nadzieje , juz wiem ze zaparcie i ten niepokuj to po tym mleku ma uczulonko na nie,oby mu nowe pomogło

reklama
witam moj synek od urodzenia był dokarmiany nan 1 i musze stwierdzic ze nie jest to dobre mleko przynajmniej dla mojego synka tez bylo ulewanie pozniej wymioty a na koniec skaza tak pediatra podejrzewal i przepisal nutramigen obecnie od jakis 2 tygodni jestesmy na bebilonie 2 i jest super

moj oskar tez dostał skazy ale nie moge tak szybko mleka zmienic , stopniowo, najpierw na kupki potem bebilon

62d7e023c1.png
[/url][/IMG]Tak sie martwiłam a tu wszystko ok mleko, musze zmienic na inne bebilon peti ciekawa jestem, jak na nie bedzie reagował

ja z ulewaniem meczylam sie 2 miesiace i w koncu znalazlam zloty srodek-pediatra polecil -NUTRITON.Dostepny jest w aptece bez recepty mozna go uzywac bez ograniczen czyli do kazdego posilku(butelki)dosypujesz odpowiednia ilosc.ktora jest podana w instrukcji.Rewelacja!Jak reka odjal!owszem,jak synkowi sie odbija to czasem cos poleci ale to juz nie takie chlusty!Polecam na 100%

witajcie dziewczyny

mam pytanko a mianowicie już niedługo zostane mamusią i chcialabym sie dowiedziec czy takiemu malenstwu podaje sie herbatke miętową?? bo o koperkowej to wiem ale co do mietowej to nie jestem pewna jak wiecie cos na ten temat to dajcie znac
z góry dziekuje za odpisy

reklama
ja raczej nie daje mietowej i nie wiem czy wogole mozna sa specjalne herbatki w aptece a jesli bedziesz karmic cyckiem to nie musisz dopajac dziecka

Do góry