reklama
tez mam taką nadzieje , juz wiem ze zaparcie i ten niepokuj to po tym mleku ma uczulonko na nie,oby mu nowe pomogło
a jakie mleczko teraz polecil lekarz?
p.s pytam z ciekawosci
mama Huberta
Początkująca w BB
witam moj synek od urodzenia był dokarmiany nan 1 i musze stwierdzic ze nie jest to dobre mleko przynajmniej dla mojego synka tez bylo ulewanie pozniej wymioty a na koniec skaza tak pediatra podejrzewal i przepisal nutramigen obecnie od jakis 2 tygodni jestesmy na bebilonie 2 i jest super
ja z ulewaniem meczylam sie 2 miesiace i w koncu znalazlam zloty srodek-pediatra polecil -NUTRITON.Dostepny jest w aptece bez recepty mozna go uzywac bez ograniczen czyli do kazdego posilku(butelki)dosypujesz odpowiednia ilosc.ktora jest podana w instrukcji.Rewelacja!Jak reka odjal!owszem,jak synkowi sie odbija to czasem cos poleci ale to juz nie takie chlusty!Polecam na 100%
witajcie dziewczyny
mam pytanko a mianowicie już niedługo zostane mamusią i chcialabym sie dowiedziec czy takiemu malenstwu podaje sie herbatke miętową?? bo o koperkowej to wiem ale co do mietowej to nie jestem pewna jak wiecie cos na ten temat to dajcie znac
z góry dziekuje za odpisy
mam pytanko a mianowicie już niedługo zostane mamusią i chcialabym sie dowiedziec czy takiemu malenstwu podaje sie herbatke miętową?? bo o koperkowej to wiem ale co do mietowej to nie jestem pewna jak wiecie cos na ten temat to dajcie znac
z góry dziekuje za odpisy
reklama
Podziel się: