reklama
kasia23-82-23
mama Martysi i Lusi
Widze, ze wsrod mam w wiekszosci kraza zle opinie na temat mleka NAN. Ja musze powiedziec, ze moje dziecko od 3 tyg. zycia pije wlasnie NAN1 HA i toleruje je bardzo dobrze. Ulewa troche, ale to normalne, kolki byly u nas naprawde minimalne :-), takze narzekac na to mleko nie moge. Jednoczesnie rozumiem, ze kazde dzieciatko ma inne potrzeby...:-)
Pinka a herbatka mietowa nie bardzo . Jesli juz masz dopajac to jest w sklepach mnostwo roznych herbatek, na nich napisane jest od kiedy mozna podawac, wiec po co sie glowic. Pozdrawiam.
Pinka a herbatka mietowa nie bardzo . Jesli juz masz dopajac to jest w sklepach mnostwo roznych herbatek, na nich napisane jest od kiedy mozna podawac, wiec po co sie glowic. Pozdrawiam.
meza siotra tez ma male dziecko i tez mu sie ulewalo,lekarz jakas kaszke specialna do zageszczania przepisal i pomoglo
iwona.c28
Mama Natali i Kuby
Nie wiem czy już ktos ci tu to podpowiadał bo nie prześledziłam całego wątku, ale ulewanie może być też powodem refluksu zoladka czy przełyku. Może powinnaś poprosić pediatrę o sprawdzenie czy może to być to. Oczywiście ja nie mówie ze tak musi byc ale warto sprawdzic.
Pozdrawiam:-)
Pozdrawiam:-)
NUNA a dajesz cos do picia??
Olo miał brązowy śluz od herbatki na trawienie
a no i też bardzo ulewał i przeszło na dobre dopiero jak usiadł
a więc niedawno
refluks jest bardzo trudny do zdjagnozowania ale z tego co wiem to jest to raczej żadka choroba
Olo miał brązowy śluz od herbatki na trawienie
a no i też bardzo ulewał i przeszło na dobre dopiero jak usiadł
a więc niedawno
refluks jest bardzo trudny do zdjagnozowania ale z tego co wiem to jest to raczej żadka choroba
reklama
Atruviell
Wrześniowe mamy'07
NUNA, mój synek od 2 m-ca życia jest na Bebilonie Pepti. Wcześniej jadł NAN 1 ale miał zaparcia i brzydkie zielone kupy. Sama przestawiłam go na Bebiko Omneo ale zaczęły się - wbrew zapewnieniom producenta - straszne kolki. Poszłam do pediatry i ona mnie ochrzaniła, że sama zmieniam mleko i uczuliłam dziecko na białko mleko krowiego. Przepisała Bebilon Pepti 1, a potem od 6 m-ca Bebilon Pepti 2 i wszystkie złe objawy minęły jak ręką odjął. Synuś pije "dwójkę" do dzisiaj, chociaż już tylko rano i wieczorem w ilości 240 ml na jeden raz. Dodatkowo przeciw alergii dostaje 8 kropli Zyrtecu.
Podziel się: