reklama
Nuna, mój mały reagował podobnie, pił Nan 1, jak miał 4-5 tyg. pił 60ml i było mu mało, płakał, to zwiekszylismy mu dawkę do 90 ml, nie robił kupki 2-3 dni (położna powiedziała że to może się zdarzyć na początku, potem się unormuje), zmieniliśmy mu mleko na Bebilon i po jedzeniu na chwilę dajemy mu smoczka, a potem układamy go na ramieniu do odbicia. Jest ok.:-)mam problem z dzidziusiem ma skonczone 6 tyg. od jakiegos czasu ulewa i nawet wymiot. a jak ma mu sie odbic to najpierw kwiczy i popłakuje nie wiem co mu jest karmie go butelką mlekiem nan1 zjada 120 ml. i ma zaparcia daje mu herbatki ale to nie pomaga mam wrazenie tak jak by mleko zaklejało mu gardło i cały czas mieli jezykiem po jedzeniu to tak wyglada jakby go bolał brzuch przed po jedzeniu do odbicia lekarz powiedział ze dzieci ulewaja ale on i wymiotnie po jedzeniu a dam mu mniej mleka to sie drze i płacze szuka wiecej :-(
Kod::tak: [B][COLOR=darkred]ZGADZAM SIE Z EWA LODZKIE,MA ABSOLUTNA RACJE,MAM DWOCH URWISOW I TEN MLODSZY WLASNIE MIAL DOKLADNIE TO SAMO,EWA NAPISALA DOSLOWNIE DOKLADNIE TO CO JA BYM NAPISALA,IDZ DO LEKARZA KONIECZNIE,MLEKO NAN STOSOWALAM TAKZE I NIESTETY JEST DO KITU,PO NIM ZAPARCIA BYLY NIE DO ZNIESIENIA.[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]BEBIKO OMNEO JEST DOBRE,SYNUS JE JUZ NASTEPNE I JEST SUPER,ZAGESZCZACZ DOSTEPNY W APTECE TEZ JEST DOBRY,POLECAM[/COLOR][/B] [/quote] Rany boskie:-) [B]Kamisia[/B] dlaczego krzyczysz dużymi czerwonymi literami ?:szok:
NUNA jeśli to alergia toporoś lekarza żeby ci przepisał to mleko dla alergików na receptę - wtedy jest o połowę tańsze.wdaj mi sie ze to od tego mleka , bo teraz to ma jakąś ,dziwna wysype na buzi ojojojjj
K
Kamisia2
Gość
Nie wiem,tak mi sie jakos napisalo,lubie czerwony kolor,nie pomyslalam,ze krzycze dajac taki kolor sorryRany boskie:-) Kamisia dlaczego krzyczysz dużymi czerwonymi literami ?
K
Kamisia2
Gość
Musisz isc do tego lekarza,bo to rzeczywiscie dziwne,moze to alergia?pewnie zmiana mleka to dopiero zdiagnozuje,jeszcze te krostki.DAJ ZNAC CZY COS SIE WYJASNILO.nie bardzo chce spac nie , płacze ale ma taki płytki sen ze sie wierci i steka nie wiem moze jestem , przewrazliwiona to moje pierwsze dziecko
reklama
Podziel się: