jestesaniolkiem
Nikodemowa mama '10
ah te mamy.... :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
rzeczywiscie pozazdroscic takiej tesciowej, moja jak sie dowiedziala ze bedzie babcia to sie popatrzyla w lustro i powiedziala: czy ja wygladam na babcie? hihi, a moj maz ma 36 lat, tesciowa 58 i to bedzie jej pierwszy wnuk czy wnuczka, i udawala ze sie cieszy...biedna jest ta kobieta...cześć dziewczyny,
wczoraj byłam na śniadaniu u teściowej. Nawet nie wyobrażacie sobie jak się nakręciła na bycie babcią :-) ale co się dziwić mój B w przyszłym roku skończy 32 lata i jest jedynakiem, więc się kobieta doczekać nie mogła. Jest naprawdę cudowna. nakupowała tony przeróżnych ciuchów w różnych rozmiarach, poczynając od niezbyt małych, bo nie wiadomo jakie maleństwo się urodzi. Naprawdę mówię wam, że aż miło było oglądać te maleńkie stroje.
haha rozsmieszyl mnie twoj post, dobre jak mowisz na mame maupa wredna ale to fakt, mama to mama, udaje tutaj twardzielke ale jak pojawi sie maly cudak to oszaleje z radoscipodziel sie taka tesciowa !!!!
Moja to zołza.....
a apropo mamy - to moja mama (mimo ze niezla z niej malpa wredna - u nas to rodzinne )... na poczatku byla zla - bo ja 18 lat mam i bez szkoly jestem..... ale potem jak zaczela wybierac te wszystkie rzeczy po moim bracie i po siostrze i je prac i szykowac dla mnie... zabierala mnie na gore do pokoju i pokazywala kazdy spioszek po kolei...
Malpa sie nie przyzna ale sie cieszy - !!!
ahhhh az milo sie na to patrzy ...
a anajlepsze ze chodzi za mna i mowi: "pamietaj ja ci dziecka wychowywac nie bede" - ide o wszystko ze jako pierwsza przyleci zobaczyc Dzikuska !!!
ehhh nauczylysmy sie miec dystans do siebie ... ona tez tak na mnie mowi...haha rozsmieszyl mnie twoj post, dobre jak mowisz na mame maupa wredna ale to fakt, mama to mama, udaje tutaj twardzielke ale jak pojawi sie maly cudak to oszaleje z radosci