reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ratunku, co robić!? czyli choroby, lekarstwa, alergie, ulewanka, nietypowe kupki itd.

Icak ja tez bym zadzwonila, jak nie masz tel do pediatry to zadzwon na pogotowie i zapytaj co robic. Powiedza ci. Mysle, ze wszystko bedzie dobrze.

reklama
o lol.. niezly zawodnik... raczej sie nie strawi bo to nie zwykla celuoza ale moze wyjdzie druga stroną :sorry: zadzwon dla spokojnosci ... to jest chyba miekkie tak wiec nie powinno zaszkodzic brzuszkowi

dzieki kochane, ale na wymioty sie nie zanosi, bo wygląda na to że jej smakowało :szok:
a znajoma położna nie odbiera tel :wściekła/y: znalazłam troche w necie historii o zżartej folii auminiowej bez konsekwencji, ale mimo to sie martwie, w końcu to aluminium czy inne cholerstwo

...więc wczoraj było troche posrebrzanych kup :-D dosyć twardych, może papier zagęścił :eek: poza tym Hanka w wyśmienitym humorze, zatem mam nadzieje że jej nic nie zaszkodziło i bez konsekwencji na poźniej i nigdzie się sreberko nie odłożyło :sorry:

dubeltówka, ironia niezłe jesteście :szok: :-Daż sie boje co jeszcze nas czeka... w końcu dopiero się zaczął etap odkurzania :rofl2:

icak
A ja za dzieciaka wyjadałam linomag z pudełek - jak obudziłam sie szybciej, a mama spała - szawka na której mnie przewijała stała obok łózeczka a na niej krem, połykałam tez gumy (jeszcze czasem mi sie zdarzy) w stresie, a moja kuzynka zjadała wisie i czersnie z pestkami przez długi czas mnim sie rodzice kapneli.;-)
Miesio Aestimy zjadł ostatnio to taki pazłodko co zamyka tabletke - wiescie o czym mowie? taki ten malusi kawałek co wydusza sie z tabletka.

reklama
Do góry