Dokładnie. Dlatego staram się nie trzymać Ediśka w sterylnych warunkach, tylko powoli przyzwyczajać go do wszystkiego, co jest w środowisku. Tzn. myję mu rączki po zabawie z psem, ale nie robię afery z tego, że jakaś maskotka ma kilka kłaków, a mały weźmie ją do buźki. Wyjmę kłaki, a Edi bawi się dalej. Itd. Niech się młody powolutku uodparnia naturalnie. Dlatego też nie wyparzam smoczków, tylko raz na jakiś czas przelewam je wrzątkiem po umyciu.
reklama
Oli w kolejnej kategorii pretenduje do miana innosci - wysypek od porodu brak. ;-)
Gratuluję i zazdroszczę
kasiawilde
Fanka BB :)
ja smoka też tylko raz na jakiś czas przelewam wrzątkiem i również jestem jak najbardziej za nietrzymaniem dziecka w sterylnych warunkach... u nas mały jest najbardziej szczęśliwy, jak mu się uda dorwać coś zakurzonego
zołza, saffi co do wysypki nie pomogę...ehh też myślę, że to urok naszych czasów :/
zołza, saffi co do wysypki nie pomogę...ehh też myślę, że to urok naszych czasów :/
kasiawilde
Fanka BB :)
larvunia piękne fotki, ja mam takie z różnymi dzieciakami z rodziny, ale nie do publikowania, bo to po prostu mała naga banda taplająca się w błocie na podwórku, ale uśmiechnięte niespotykanie :]
Kurcze,ugotowalam dzis Mai eko marchewke z jablkiem i bananem i jej brzuszek,klatke i ramiona od wewnatrz wysypalo.Mala czerwona wysypka ale niewyczuwalna raczej w dotyku.Najwiecej po kapieli jak ja wycieralam.Pozniej zbladla ale troche zostalo.Chyba ze to druga opcja-zle wyplukany bodziak po mydelku odplamiajacym i tego sie trzymam.Tak bardzo nabralam ochoty na gotowanie....na sloiczkach hippa skorke miala piekna
reklama
andariel zobacz co znalazlam o tej masci cholesterylowej...
http://www.atopowe-zapalenie.pl/forum/viewtopic.php?t=1424
rozne opinie sa...
mi wlasniemezulo ja przywiozl zrobiona w aptece, jutro bede nia Misiula smarowac
ale chyba te wygojone miejsca tylko i tylko na noc.
w ciagu dnia CETAPHIL nadal.... ale zero juz sterydow!
mrsmoon widzisz... ponoc nawet marchew moze sama uczulac... masakra jakas.
http://www.atopowe-zapalenie.pl/forum/viewtopic.php?t=1424
rozne opinie sa...
mi wlasniemezulo ja przywiozl zrobiona w aptece, jutro bede nia Misiula smarowac
ale chyba te wygojone miejsca tylko i tylko na noc.
w ciagu dnia CETAPHIL nadal.... ale zero juz sterydow!
mrsmoon widzisz... ponoc nawet marchew moze sama uczulac... masakra jakas.
Podziel się: