reklama
Mamuśki, Ada od kilku dni robi wodniste kupki. Największą zawsze rano, aż pielucha pływa. Czy to może być biegunka? Po południu te kupki nadal są rzadkie, ale już jest więcej takiej jakby papkowatej. Nic jej nie jest, gorączki nie ma, zachowuje się normalnie, bo to że sporo marudzi i płacze to u niej norma :/ Coś jej mogę podać czy lepiej iść do lekarza?
traschka
Mama Marysi
Blusia moja miała kilka razy bardzo wodnistą kupkę, po prostu wszystko pływało. I zastanawiałam się czy to biegunka aż raz ją przyłapałam na tym, że ona po kupce robi wielkie siku... które już w pieluchę z kupą nie wsiąka i wszystko zaczyna pływać. Wydaje mi się, że skoro potem jest ok z kupkami to raczej nie biegunka. Ale ja specem nie jestem, nie znam się...
Misialina
Fanka BB :)
Kurczę dziewczyny Malwina zaczyna sobie coś pokasływać...cholera jasna...nasza pediatra na urlopie do 1 września...będę musiała iśc państwowo...nie pasuje mi ta lekarka ale cóż...nie wiecie co się podaje takiemu maleństwu na kaszelek?
aneczka1526
Fanka BB :)
Nasza też kaszle, ale po pierwsze robi to jak je, jak się zakrztusi, a w między czasie zdarzyło jej się też kaszlnąć, ale bardziej wyglądało mi to na to jak by jej coś "krzywo" poleciało (ślina chociażby) bo na jednym odkaszlnięciu się kończy.
reklama
Podziel się: