Nadzieja:)
Fanka BB :)
z tymi kupkami to u mnie tez masakra. Od poczaku maly tak do tygodnia robil wlasnie co karmienie. Potem zaczelam go dokarmiac formula i zaczely sie takie zaparcia i bole brzuszka, ze masakra. Konczylo sie na jednej dziennie Na ppoczatku myslalam, ze jest cos nie tak z moim mlekiem, potem jednak doszlam do wniosku, ze to pewnie przez formule, wiec przestalam go nia dokarmiac. Teraz maly jest bez mieszanki juz piaty dzien i jeszcze nie doszedl do siebie. Dalej robi kupki z mniejsza czestotliwoscia niz na poczatku( jakies 4 na dzien mozna powiedziec ale jedna po drugiej w przeciagu 4 godzin a potem tylko prukania i bole brzuszka do nastepnego dnia). Tak sie biedak meczy... I tak sie teraz zastanawiam czy to mozliwe zeby dochodzil tyle dn do siebiei po tej formule czy to moze z moja dieta jest cos nie tak((?
larvunia mam nadzieje, ze to nic powaznego
mamusia no moj Ben identycznie. Daj znac co i jak po lekarzu, bo jestem ciekawa czy to normalne. Ja mam wizyte dopiero w nastepnym tygodniu(
larvunia mam nadzieje, ze to nic powaznego
mamusia no moj Ben identycznie. Daj znac co i jak po lekarzu, bo jestem ciekawa czy to normalne. Ja mam wizyte dopiero w nastepnym tygodniu(